„Tiffany & Co“ turi parduotuvę pirmame Manhatane esančio „Trump Tower“ aukšte, tad visai nieko keisto, kad Melania dovaną Michellei nupirko būtent ten.

M. Obama iš pradžių kiek suglumo, tačiau elegantiškai dovaną priėmė ir netrukus perdavė padėjėjui, kad nuneštų į šalį.

Štai ką oficialiame pareiškime teigia „Tiffany“ atstovai: „Baltieji rūmai „House of Tiffany & Co“ globoja dar nuo Abrahamo Lincolno laikų“. Kad ir kaip ten būtų, į klausimą, kas galėtų būti dėžutėje, tai neatsako. Pateikiame kelis variantus, ką iš Melanios galėjo gauti Michelle.

Specialus žiedas raktams kabinti – 3 tūkst. dolerių (2792 Eur)

2792 eurų vertės U formos žiedas raktams naujuose Obamų namuose Vašingtone kabinti. Skelbiama, kad kadenciją baigęs prezidentas su žmona įsikūrė tame pačiame rajone kaip ir mylimiausia D. Trumpo dukra Ivanka.

Šaukštas daržovėms – 350 dolerių (325 Eur)

Sidabrinis šaukštas – toks, su kokiu rankoje, matyt, jau gimė pats D. Trumpas. Be to, jos skirtas daržovėms, kurias taip mėgsta auginti Michelle.

Taupyklė-lėktuvas – 2500 dolerių (2327 Eur)

Norėdama padėti Obamoms susitaupyti privačiam lėktuvui, Melania galėjo padovanoti šią elegantišką taupyklę. Be to, taupyklė gali tikrai praversti, nes šalį nuo šiol tvarko jokios politinio valdymo patirties neturintis žmogus.

„Fifth Ave“ puodelis – 25 doleriai (23,27 Eur)

Dovana, skirta kiekvieną mielą rytą geriant kavą priminti, kur yra Baltieji rūmai, ir kas juose šeimininkauja.

Laivo laikrodis – 2800 dolerių (2606 Eur)

A.Trumpo mėgstamos spalvos laikrodis, padėsiantis skaičiuoti laiką iki tos akimirkos, kai viskas baigsis.

„Tiffany“ kortos – 35 doleriai (32 Eur)

B. Obama save vadina „gana neprastu pokerio žaidėju“, o dabar jis turi marias laiko praktikuotis. Juodai baltos kortos gali turėti ir šiokią tokią simbolinę prasmę.

Taupyklė-drambliukas – 25 doleriai (23 Eur)

Tokia dovana galima būtų priminti B. Obamai, kiek pinigų jis turėjo būti susitaupęs nuo pastarojo karto, kai Respublikonai paliko šalį be centro.

Ananaso formos lėkštė – 350 dolerių (325 Eur)

Ananaso formos lėkštė galėtų būti noras atiduoti duoklę B. Obamos gimtinei... Kenijai. Konservuoti ananasai – pagrindinis Kenijos eksporto produktas, tad tokia lėkštė tikrai pritiktų. Be to, daug ananasų auga ir Havajuose, tad žiniasklaidai D. Trumpas gali į akis meluoti būtent juos ir turėjęs omenyje.