Dviejų vaikų tėvas Simonas O'Kane pasiskundė žmonai Leandrai, kad prastai jaučiasi, tačiau nesulaukė jos deramo dėmesio ir užuojautos. Todėl vyras nusprendė iškrėsti žmonai pokštą ir „eBay“ puslapį paskelbė parduodantis savo sutuoktinę, o ją aprašė kaip naudotą automobilį.

„Grįžau namo kiek pavargęs ir prastai jaučiausi. Tačiau žmona man pasakė, kad per daug dirbu ir per ilgai užsisėdžiu vakare. Ji liepė man nustoti verkšlenti“, – pasakojo vyras. Tuomet jis sugalvojo žmoną „parduoti“.

Savo skelbime vyras parašė, kad jo žmona „ne nauja, bet dar nuvažiuos ne vieną kilometrą“. Be to, „kėbulas visai dar neblogas“. Tiesa, žmonos įgūdžius virtuvėje vyriškis įvertino gana prastai.

Ironiška, bet skelbimas susilaukė tokio populiarumo, kad už parduodamą žmoną siūloma suma viršijo 65 tūkst. svarų sterlingų, o už tiek būtų galima nusipirkti „Jaguarą“, BMW ar „Mercedesą“.

Galiausiai skelbimą portalas pašalino. „Gaila. Norėjau pažiūrėti, kiek dar būtų išaugusi suma“, – sakė Simonas.

Na, o jo žmona, sužinojusi apie pokštą, žinoma, nebuvo labai patenkinta. Tačiau vėliau taip pat iš situacijos pasijuokė ir sakė, kad atkeršys vyrui per jo piniginę. Kalėdoms užsiprašiusi brangios rankinės ji sakė ją nusipirksianti savo gimtadienio progą lapkritį.