Tokia terasa įrengta maždaug 18 metrų aukštyje Parliament Square aikštėje ir leis pasigrožėti Londono vaizdais, įskaitant Big Beną, apžvalgos ratą „London Eye“ ir Westminsterio abatiją.

Lankytojai šioje terasoje nebejotinai galės gauti daug saulės kitą savaitę, kai Didžiojoje Britanijoje prognozuojama karščio banga.

Rodos, kad Londone sparčiai populiarėja dalykai, susiję su nudizmu. Ši terasa atidaroma praėjus vos kelioms savaitėms po to, kai Londone duris atvėrė pirmas nudistams skirtas restoranas.

Terasą nudistams įrengė telekomunikacijų bendrovė NOW TV, reklamuojantis savo naują paslaugų planą be jokios sutarties„Combo“. „Mes, kaip tauta, vis labiau vengiame bet kokių „pančių“ savo gyvenime“, – sakė kompanijos direktorius Gidonas Katzas.

Neseniai atliktas tyrimas atskleidė, kad jauni britai yra gerokai laisvesnė karta, negu buvo jų tėvai, ir nemėgsta įvairių įsipareigojimų. Jaunesni nei 30 metų britai 38 proc. rečiau palaiko rimtus santykius, gyveno 28-iuose proc. daugiau šalių ir dirbo 15-oje proc. daugiau organizacijų, negu jų tėvai prieš 30 metų.