Pasak kačių šeimynėlės šeimininkės, dešimt katinukų ta pati porelė – Katė Terra ir katinas Bartas susilaukė ir prieš pusantrų metų, tačiau moteris niekam nesigyrusi. Kad namie augina rekordininkę suprato išgirdusi, kad Lietuvos rekordų registravimo agentūra Faktum užfiksavusi kaip didžiausią kačiukų vadą devynis jauniklius. Šiemet kuršėniškė kačių mylėtoja sako nepraleisianti progos išgarsinti savo augintinius.

Trijų spalvų ilgaplaukės persų katės ir balto, taip pat kilmingo katino vadoje šeši katiniukai ir keturios katytės. Daugiausia baltų, kaip tėtis, jauniklių, yra ir pilkas bei šviesiai rusvas. Margo, kaip mama - nė vieno, tačiau vieno pilko jauniklio snukutis papuoštas baltomis dėmėmis. Šeimininkė sako, kad šis jai pats gražiausias.

Kačiukams jau penkios savaitės, visi jie jau turi būsimus šeimininkus - išdalinti bus vos tik išmokę patys lakti pieną ir ėsti mėsą. Vieną jau užsisakė į Vokietiją išvykstanti šeima. Pirmus kačiukus šeimininkė Aurelija dovanoja su vardais, kitiems, sako, tegul šeimininkai sugalvoja.