Už maždaug 400, skaičiuojant litais, Tampos įlankoje, Floridoje, gyvenantis Bobas Barrettas atvyksta į užsakovų namus su savo aligatoriumi. Tuomet vaikams baseine surengia pasiplaukiojimą su šiuo plėšrūnu.

„Ši mada išplito kaip miškų gaisrai. Visiems patinka tokie vakarėliai su aligatoriumi baseine“, - teigia neįprastą paslaugą teikiantis B. Barrettas.

B. Barrettas, kuriam priklauso „Alligator Attraction“ verslas, vakarėlių su aligatoriais idėją pasigavo vasarą, kai užsakymų buvo mažiau.

„Jeigu tau devyneri, dešimt ar vienuolika metų, tai jau neabejotinai teko linksmintis ir pripučiamų atrakcionų, ir picos, ir klounų vakarėliuose. Ir štai tau surengiamas vakarėlis baseine su aligatoriumi. Tai labai populiari pramoga“, - teigia unikalios idėjos autorius.

B. Barrettas prieš tokius vakarėlius užklijuoja aligatoriams nasrus ir tvirtina, jog tokios linksmybės yra visiškai saugios.

Floridos žuvininkystės ir laukinės gamtos priežiūros komisija patvirtino, jog vyro verslas legalus, tačiau pridūrė: „Tai tikrai nėra tai, ką mes skatintumėme“.