Kaip rašo "The Houston Press", M.Longo advokatas įrodinėja, kad jo kliento sveikata blogėja nuo lapkričio 18-osios, kai jis suvalgė tą nelemtąjį paplotėlį.

Praėjusiais metais atliekant profilaktinę pūslės apžiūrą 61 metų vyrui buvo diagnozuotas galvos ir nugaros smegenų, žarnyno bei plaučių vėžys.

Po radioterapijos ir chemoterapijos kursų onkologinio ligonio burnos gleivinė tapo jautri ir žaizdota, todėl jis nustojo nešioti dantų protezus.

Kadangi vyras dantenomis įstengė sutrinti tik minkštus ir perdirbtus produktus, jo žmona Elaine (Elein) pastaruosius metus kone kas rytą jam parnešdavo po litrą pieno ir tris "McDonald's" kukurūzinius paplotėlius su dešrelėmis, kiaušiniais bei sūriu.

Štai ką E.Long sako apie kukurūzų paplotėlius, kurių sergančiam vyrui nupirko lapkričio 18-ąją: "Dirstelėjau į paplotėlio vidų - jis buvo juodut juodutėlis. Viduje vargiai būtum įžiūrėjęs kiaušinį".

Moteris grįžo į "McDonald's" restoraną, kur vadybininkas jai pasakė, kad kilus problemų paplotėliai laikinai nepardavinėjami.

"Atlikus nuodugnų tyrimą, neturiu jokio pagrindo manyti, kad šios pretenzijos turi ką nors bendra su mano restoranu ar darbuotojais", - teigia M.Long kaltinimus neigiantis "McDonald's" atstovas.

Pasak jo, Marcus Longas - vienintelis nusiskundimų turintis klientas. "Esu tikras, kad šios pretenzijos neturi pagrindo. Mano restorane svarbiausia maisto saugumas ir saugus aptarnavimas", - pridūrė atstovas.