Iškilmingos eitynės per miestą - tik viena iš daugelio renginio atrakcijų. Gausus persirengėlių paradas, lydimas aštuonių ledus vežusių automobilių, traukė per visus Kėdainius. Žmones, susirinkusius į šventę, sveikino kėdainiškių ypač mėgstamas politikas Viktoras Uspaskichas bei Seimo pirmininkas Artūras Paulauskas su vaikais.

Eitynėms pasibaigus vyko koncertas. Daug žvaigždžių sukvietęs Seimo narys LŽ teigė, jog šis renginys jau seniai yra tapęs viso miesto švente, todėl gailėti tam pinigų neverta. Atlikėjai Deivis, Atlanta, Stasys Povilaitis bei grupės "Delfinai", "Biplan", "B'Avarija", "Mango" smagiai šildė žiūrovus. Ant scenos net porą kartų lipo žymiausi šalies politikai.

Jau sutemus uždainavo ir garsi Rusijos grupė "Na-na". Prieš pat vidurnaktį dangų nušvietė lazerių šviesų ir fejerverkų blyksniai. Nuo scenos nulipus Stasiui Povilaičiui prasidėjo dar viena renginio atrakcija - visų smaližių lauktas ledų lietus. Net 50 tūkstančių "Dadu" ledų buvo išdalyta per 10 minučių. Gudresnieji virš galvų laikė išskleistus skėčius ir taip gaudė krintančias porcijas.

Ledais vaišinosi ir į Kėdainius susirinkę politikai. Tačiau jiems grumtis minioje nereikėjo - ledų šaldytuvai stovėjo šalia vaišėmis nukrautų stalų. Į šventę atvyko ir skandalingasis politikas Vytautas Šustauskas. Jis daugiausia laiko praleido dalydamas autografus. Norintieji galėjo su Seimo nariu net nusifotografuoti.