Kaip pasakoja Lietuvos kino ir televizijos aktorius, režisierius bei renginių vedėjas, būdamas scenos žmogus jis privalo rūpintis išvaizda, tad prižiūri odą ir sportuoja bei atidžiai stebi, ką valgo. Visgi laikui bėgant veido oda pasidavė gravitacijai ir žmona Justina Ramūną įkalbėjo… pasijauninti. Moteris juokauja norinti pamatyti, kaip jos sutuoktinis atrodė prieš penkiolika metų.

„Agurkas ar nuskintas pomidoras po septynių - aštuonių dienų traukiasi bei vysta, tas pats vyksta ir su žmogaus veidu. Kovinių filmų žvaigždė Dolphas Lundgrenas yra pasakęs: „Aš senstu, mano veidas sensta ir traukiasi, bet mano kūnas gražus. Tai ar aš turiu nuogas vaikščiot, kad visiems patikčiau? Negaliu nesiimti priemonių, turiu kažką daryt su veidu, kad likčiau fotogeniškas ir patrauklus kamerai bei žiūrovų akims.“ Aš įsitikinęs, kad keturiasdešimt metų žmogui yra jaunystės senatvė, o penkiasdešimt metų – senatvės jaunystė. Ir ši senatvės jaunystė neprasidės, jeigu iki to ir po to nesirūpinsi sveikata, oda bei išvaizda. Mano manymu, klysta sakantys „ai, man vienodai, man jau 50, viskas baigta, ir galiu atrodyti kaip noriu – su pilvu ir raukšlėtas.“

Aš negaliu sau leisti atrodyti bet kaip, užtenka to, kad esu plikas, neturiu garbanų, kuriomis pasididžiuočiau prieš žmoną, vaikus ir visuomenę. Kita vertus, tą plikę labai myliu ir visokiais kremais tepu, nes esu įsitikinęs, kad oda rūpintis būtina. Ir neslėpsiu – daugiau negu 20 metų savo veido ir kūno oda rūpinuosi bent jau penkiomis - šešiomis rūšimis skirtingų kremų ir tepalų, kad ji išliktų jaunatviška, elastinga, kuo mažiau raukšlių būtų. Man visai ne gėda tai pasakyti, niekada gėda ir nebus, nes jeigu niekada nebūčiau rūpinęsis išvaizda, turbūt būčiau dabar surukęs kaip kankorėžis, ir į mano pusę nežiūrėtų ne tik žmona, bet ir potencialios, sakykim... žiūrovės. Taigi, dabar pats metas dar kartą pasirūpinti išvaizda, truputį pasitempti ten, kur nukrito, truputį įsipūsti ten, kur per gilu. Ir perkeltine, ir tiesiogine prasme. Taip kelelis nuvingiavo į „Nordclinic“. O iš tiesų, paėmė žmona už rankos ir atvedė“ – šypsosi Ramūnas. Jis atviras – jei ne Justina, pats dar kokius penkerius metus būtų palūkėjęs, tačiau žmona įtikino, kad šiuolaikinės procedūros vertos dėmesio, o kai kurių poveikis itin geras ir padeda atjaunėti.

Pati Justina juokauja – ji tikisi pamatyti gerokai atjaunėjusį savo vyrą. „Noriu pamatyti, kaip Ramūnas atrodė keturiasdešimties ar dar anksčiau. Ir pati darysiuos procedūras, nes žinau, kad po 25-erių prasideda senėjimas, tad oda reikia pradėti rūpintis jau dabar, kad ji kuo ilgiau būtų graži. Mūsų su Ramūnu planas yra susilyginti ir atrodyti vienodai“, – kvatoja moteris. Ramūnas iš karto žmoną papildo: „Puiku! Aš po procedūrų atrodysiu 25-erių, o tu… 55-erių. Štai ir susilyginsim.“ Dabar kvatoja jau abu.

„Jeigu yra galimybė atrodyti dar geriau ir jauniau, manau, tegu juokiasi, kas tik nori. O aš tikiuosi, kad išėjęs iš čia ne tik juoktis, o ir šypsotis galėsiu pilna burna, džiaugtis ne tik gražiais dantimis, bet ir daug mažiau raukšlių turinčia oda“, – sako Ramūnas. Justina juokauja: „Vėl grįši į rinką?“ „O buvau išėjęs?“ – atšauna vyras.

Panašu, kad šiai porai pikti liežuviai nė motais, jiedu mėgaujasi vienas kito draugija ir abu, atrodo, vienas kitą papildo – Ramūnas pradeda sakinį, Justina pabaigia.

Hifu – stipriausia neinvazinė veido pakėlimo procedūra

Sutuoktinius konsultavusi bei toliau su jais dirbanti gydytoja dermatovenerologė Gintarė Švainauskienė, apžiūrėjusi Ramūno ir Justinos odą bei išklausiusi jų lūkesčių, kiekvienam sudarė individualų planą, kuris jau pradėtas vykdyti. „Ramūno veido oda yra sausa, jautri, linkusi į raudonį, matau pavienius išsiplėtusius kapiliarus, tad atliksime redermalizacijos procedūrą su gintaro ir hialurono rūgštimi bei PRP terapiją. Ši procedūra skatina kolageno ir elastino gamybą, pagerina odos elastingumą, mažina raukšles bei odos raudonį. Veido ir kaklo oda jau yra praradusi elastingumą, stangrumą, stebimos raukšlės, tad norėdami atjauninti odą, suteikti patempimo efektą skruostų, pagurklio, kaklo odai, atkurti veido ovalą bei išryškinti kontūrą, atliksime neinvazinį HIFU veido ir kaklo odos atjauninimą aukšto intensyvumo, fokusuotu ultragarso aparatu.

Ši procedūra leidžia atjauninti odą net giliausiuose sluoksniuose, tad po visų procedūrų Ramūno odos būklė bus pakitusi į gerąją pusę. O Justinos veido oda yra mišri. Kakta, nosis, smakras – riebi zona, o skruostai – sausa. Kakle matau vis labiau ryškėjančias, nors negilias raukšles, odos elastingumas sumažėjęs, todėl norint užkirsti kelią raukšlių gilėjimui atliksiu hialurono rūgšties ir vitaminų kokteilio injekcijas. Atsižvelgdami į Justinos veido ir kaklo odos būklę bei atsirandančias raukšles, norėdami išlaikyti elastingą, stangrią ir jaunatvišką odą, jai atliksime „Secret RF“ frakcinį mikroadatinį radijo dažnio odos atjauninimą. Procedūros metu prie odos priglaudžiama segmentiškai veikianti „Secret RF“ aparato galvutė, ir auksinės adatėlės įsiskverbia į dermą bei po ja esantį poodį, kur vyksta svarbiausi atsinaujinimo procesai. Per adatėles skleidžiamos radijo bangos šildo giliuosius odos sluoksnius taip stimuliuodamos odos regeneraciją – elastino, kolageno sintezę, naujų ląstelių gamybą. Oda palaipsniui natūraliai atsinaujina, tampa lygesnė, elastingesnė, pastebimai sumažėja ar visai išnyksta raukšlės“, – pasakoja G. Švainauskienė.

Medikė sako, kad iš karto po procedūros trombocitais praturtintą plazmą (PRP) teps tiesiai ant kliento odos, taip bus skatinamas greitesnis gijimas ir regeneracija. Tai yra labai patogu ir veiksminga, nes vienu metu išgaunamas itin efektyvus dviejų procedūrų poveikis. Atlikus visas procedūras ir rūpestingai odą prižiūrint toliau, labai tikėtina, kad Ramūnas ir Justina Rudokai galės džiaugtis stangresne, skaistesne ir gerokai atjaunėjusia oda.

Užsakymo nr.: PT_89071015