„H&M“ pasirinko „Gera dovana“ grupės įmones tapti vieninteliais dovanų čekio platintojais Lietuvoje ir Latvijoje, taip pat prekiauti dovanų čekiu ir Lenkijoje.

„Mūsų įmonių grupės misija klientams – pasiūlyti prieinamiausią ir plačiausią dovanų asortimentą. Todėl kasmet keliame tikslą pristatyti naujienas ir unikalias patirtis. Šis bendradarbiavimas – ne išimtis. Atsižvelgdami į augantį parduotuvių dovanų čekių vartotojų poreikį, plečiame ir šią dovanų kategoriją, todėl visose trijose šalyse asortimentą papildė ir „H&M“ dovanų čekis“, – pasakoja „Gera dovana“ generalinis direktorius Ernestas Vasiliauskas.

Gera dovana

„Nuolat ieškome būdų, kaip galėtume dar geriau išpildyti savo klientų poreikius bei tobulinti apsipirkimo patirtį, tad džiaugiamės bendradarbiavimu su „Gera dovana“. Šią partnerystę ypatingai vertiname Lietuvoje ir Latvijoje – šalyse, kuriose iki šiol neprekiavome „H&M“ dovanų čekiais internetu“, – teigia Rytų Europos regiono „H&M“ komunikacijos vadovė Magdalena Domaciuk.

Bendradarbiauti paskatino ir panašios įmonių vertybės, socialinės atsakomybės tikslai bei kryptys. E. Vasiliauskas taip pat akcentuoja išskirtinį projekto įgyvendinimą.

Gera dovana

„Šio projekto realizavimas ir sistemų diegimas buvo labai įdomus procesas mūsų komandoms visose trijose šalyse. Vienam dideliam tikslui teko suburti kelis skyrius, kurie aktyviai bendradarbiavo su „H&M“ komandomis Didžiojoje Britanijoje. Dviejų sistemų sujungimas, dovanų čekio priėmimas parduotuvėse, darbuotojų mokymai ir kiti iššūkiai, kilę projekto metu, – viskas buvo išspręsta. Matyt, procesas lengvas, kai dvi savo rinkoje lyderiaujančios įmonės, turi išdirbtus procesus ir stiprų know-how“, – pastebėjimais dalijasi E. Vasiliauskas.

Sparčiai auganti „Gera dovana“ parduotuvių dovanų čekių kategorija plečiama atsižvelgiant į besikeičiančius klientų įpročius ir siekiant patenkinti kuo platesnį vartotojų ratą. Asortimente galima rasti ir kitų didžiųjų prekės ženklų dovanų čekius, tokių kaip „Samsung“, „Maxima“, „Circle K“, „Ideal“, „Douglas“ ir kt.

Gera dovana

Įspūdžio dovanų platinimo bendrovė „Gera dovana“ veiklą vykdo Lietuvoje, Latvijoje ir Lenkijoje. Įmonė Lietuvoje bendradarbiauja su daugiau kaip 800, o visose trijose šalyse – su 2 000 paslaugų tiekėjų. Lietuvoje „Gera dovana“ siūlo daugiau kaip 2700 skirtingų dovanų, kurias galima įsigyti el. parduotuvėje www.geradovana.lt, 18-oje specializuotų parduotuvių ir 160-tyje mažmeninės prekybos taškų visoje šalyje. Lenkijoje dovanas galima rasti 12-oje specializuotų parduotuvių bei 230 prekybos taškų. Latvijoje veikia 7 specializuotos parduotuvės ir daugiau negu 90 prekybos taškų didžiuosiuose prekybos centruose.

Užsakymo nr.: PT_88689353