Naujas produktas orientuotas į verslus ir jų klientus

„Bridge round“ etape į startuolį investavo „Coinvest capital“, („Koinvesticinis fondas II“, finansuojamas iš Europos regioninės plėtros fondo lėšų), veikia kaip „tylusis“ investuotojas ir privatūs investuotojai: Šarūnas Birutis, Benediktas Gylys ir Gvidas Drobužas. Naujas produktas „Discontract Business Central“ skirtas elektroninėms ir fizinėms parduotuvėms, nekilnojamojo turto valdytojams ir administratoriams, draudikams bei butų ūkiams.

„Naujas produktas verslams ir jų klientams suteikia galimybę patogiai bei greitai užsakyti elektros, santechnikos prietaisų montavimo, valymo, gedimų diagnostiką ir šalinimą, garantinį keitimą ir kitas paslaugas. Mūsų verslo modelis išsiskiria ne tik Europoje, bet ir už jos ribų“, – pasakoja Gediminas Jankus, „Discontract“ vadovas ir bendraįkūrėjas.

Gediminas Jankus, Co-founder, CEO

Inovacijos leidžia būti išskirtiniais

„Discontract“ sukurtas produktas leidžia fizinių parduotuvių atsakingiems asmenims, nekilnojamojo turto valdytojams ir administratoriams, draudikams bei butų ūkių atstovams suformuoti užsakymus sau arba savo klientams, prisijungus prie verslo paskyrų įmonės interneto puslapyje.

Elektroninės parduotuvės turi galimybę integruoti „API“ – aplikacijų programavimo sąsają – įtraukiant paslaugų užsakymo pasirinkimą. Taip klientams suteikiama galimybė perkant prekę iškart užsakyti pajungimo, montavimo ir kitas paslaugas.

Tereikia paspausti vieną mygtuką ir pasirinkti norimą dieną bei laiką. Sistema iš karto automatiškai priskiria paslaugos teikėją.

Verslo klientai gali užsisakyti įvairias paslaugas iš atrinktų, tik geriausius atsiliepimus gavusių teikėjų. Sistema verslui leidžia stebėti užsakymus realiuoju laiku, o „Discontract“ klientų aptarnavimo skyrius 24/7 sprendžia visus klientų klausimus.

Discontract Business Central

Paslauga verslui jau naudojasi kelios dešimtys verslo klientų, kurių tarpe „Topo Centras“, „Compensa Vienna Insurance Group“, „Ekoliumenas“, „Prenta“, „Valdantis“, „Naujininkų Ūkis“ ir kiti.

Platforma jau naudojasi beveik 20 tūkst. vartotojų

„Discontract“ spėjo išsiplėsti ne tik didžiuosiuose Lietuvos miestuose (Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje), bet ir kaimyninėje Lenkijoje, Varšuvoje.

Platforma, skirta greitai ir patogiai užsisakyti trumpalaikes namų buities paslaugas per mobiliąją programėlę ir interneto puslapį, jau turi daugiau kaip 18.5 tūkst. privačių vartotojų , o paslaugas teikia 510 teikėjų. Visų tiekėjų tapatybės yra patvirtintos, platformoje įdiegta patogi apmokėjimo ir darbo laiko skaičiavimo sistema, o atliekami darbai apdrausti 1 milijono eurų civiliniu draudimu.

„Discontract“ nuo pat įkūrimo pradžios per mėnesį stabiliai auga 16 proc., o po karantino, sukūrus produktą verslo klientams, įmonės pajamos paaugo net 35 proc.

Užsakymo nr.: PT_88629131