Darbas per nuotolį tampa vis populiaresnis

Šiandienos aktualijos rodo, jog vis daugiau žmonių pasirenka dirbti nuotoliniu būdu. Tai ypač aktualu vasarą. Juk jos niekam nesinori pražiopsoti tarp nykių biuro sienų. Pakeisti įprastą aplinką, palikti biurą bent retkarčiais tiesiog privalu. Ypač, kai kasdienė nesibaigianti darbo rutina vis labiau veikia mūsų darbingumą. Palepintas kūnas ir siela netruks atsidovanoti su kaupu – efektyviai suderinę darbą su poilsiu pajusime grįžtantį kūrybiškumą, visai kitomis akimis pažvelgsime į daugelį dalykų.

Vilnius Grand Resort

Viešnagė „Vilnius Grand Resort“ kurorte galėtų būti pelnytai vadinama rutinos priešnuodžiu. Protingai suplanuotose erdvėse darbo reikalais atvykusių ir kurortinių poilsiautojų srautai čia niekada netrikdo vieni kitų: komplekse gali būti šimtai lankytojų, tačiau eidami su chalatu po procedūros kostiumuotų vyrukų nesutiksime, o verslo pokalbiui netrukdys šėliojantys vaikai. Kurorte nesunkiai atrasime daugybę vietų darbui: lauko erdvės su suoliukais, pagrindinis viešbučio holas, gultai baseinų ir pirčių erdvėje, restoranai su lauko terasomis. O jų net visi penki – egzotiškas vasaros restoranas ant vandens „Bora Bora restoranas“, „Spa restoranas“ su nuostabia terasa ir panaroma į viešbučio vidinį kiemą, itališkos virtuvės įkvėptas šiuolaikiškas restoranas „Trattoria Verde“, ramioje aplinkoje, su panoraminiu vaizdu į ežerą įsitaisęs restoranas Le Paysage“, o pasimėgauti kvapnia rytine kava ir gardžiais, ką tik iškeptais rankų darbo desertais kviečia „Sunset Lounge & Bar“.

Vilnius Grand Resort

Vieta, kur darbas virsta poilsiu

Atsipūsti ir nudirbti visus dienos darbus per rekordiškai trumpą laiką – nesunkiai įgyvendinamas siekis. Tam tereikia valios ir tinkamos vietos. Ramybės neduodančias abejones išsklaido „Vilnius Grand Resort“ kurorto žadami malonumai, kvietimas atrasti sielos balansą. Tai labai taikliai atspindi ir šio sezono kurorto šūkis „BALANCE YOUR MIND“ – skatinimas skirti daugiau laiko sau, pasinerti į ramybę.

Naujutėlaitis „The V SPA &Wellness“ centras puikiai suderino šiuolaikiškiausias technologijas bei metodus su senaisiais rytų gydomaisiais ritualais. Visiškai naujos „Vitality Pool“ erdvės baseinai, pirtys, lauko bei vidaus sūkurinės vonios, Himalajų druskos bei vizualinės aromaterapijos kambariai atgaivins taip, tarsi būtume grįžę iš ilgos meditacinės kelionės po Tailandą.

Vilnius Grand Resort

Susikurti tobulą Spa dieną taip lengva, atradus tam tinkamą vietą. Šiuo metu Spa centre kaip niekad gausu pasiūlymų, derinantiems poilsį ir darbą. Atsikratyti nuovargio, įtampos ir greitai susigrąžinti jėgas padės „Oriental dienos spa“ paketas. Jame – net du masažai, prilygstantys tikram rytų egzotikos dvelksmui. O kur dar aromatų terapija, deguonies kokteilis ir nemokami apsilankymai lauko pramogų zonose.

Galimybė į darbą pažvelgti kitaip

Po ilgos darbo savaitės grįžti pailsėjus ir atjaunėjus – visiškai įmanoma. Tuo dar labiau įtikina pasirinkta „Beauty dienos Spa“ procedūra.

Vilnius Grand Resort

Ypač verta išbandyti „MY SPA dienos Spa“. Pakete – individualiems poreikiams pritaikytas masažas, kūno įvyniojimas, šveitimas, sezoninės lauko pramogos: supai, kanojos, dviračiai, krepšinis, tenisas, vandens dviračiai ir valtys.

Visiškai tikėtina, kad besiirstant viename iš trijų ežerų suprasime, kad ir pabodęs darbas įgavo naujų spalvų. Net ir konferencinis darbo pokalbis tiesiog iš valties – anokia utopija, o tik patvirtinimas apie bundantį kūrybiškumą.

Užsakymo nr.: PT_87514425