„Tokioms užduotimis atlikti reikalingi milžiniški duomenų kiekiai, ypač – didžiulių, ne vieną prekinį ženklą valdančių kompanijų atveju. Nors visi jie prieinami viešai, realūs darbuotojai tokių nepajėgtų nei surinkti, nei apdoroti – maža to, ne visos svetainės prieinamos iš bet kurios pasaulio valstybės“ – aiškina programėlės „Honeygain“ kūrėjai. Šiuo metu jų produktas – didžiausias sutelktinis interneto stebėsenos tinklas pasaulyje, tarp kurio klientų – ir į „Fortune 500“ sąrašą įtrauktos įmonės.

Jei stebėti internetą – tai veiksmingai ir etiškai

Tarptautinė kūrėjų komanda pasakoja, kad „Honeygain“ idėja kilo pastebėjus išaugusį poreikį saugiai ir greitai pasiekti internete viešai prieinamą informaciją: „Dėl geografinių ribojimų šiandien nebėra nė vienos šalies, kurios gyventojai galėtų pasiekti visus interneto puslapius. Verslui tai – didelis iššūkis: nematydami dalies pasaulinio tinklo, prekių gamintojai ir paslaugų teikėjai negali ne tik atlikti efektyvios duomenų analizės, bet ir jaustis užtikrinti dėl prekinių ženklų ir intelektinės nuosavybės saugumo.“

Anksčiau viešai prieinamiems duomenims masiškai rinkti kompanijos visame pasaulyje pasitelkdavo automatizuotas programas, tačiau ilgainiui vis daugiau interneto svetainių ėmė ne tik jas atpažinti, bet ir blokuoti. „Honeygain“ šiai problemai spręsti pritaikė pasaulyje populiarų, tačiau tokio pobūdžio veikloms anksčiau netaikytą sutelktinės veiklos principą: efektyvią interneto stebėseną užtikrina realūs programėlės vartotojai visame pasaulyje.

„Honeygain“ leidžia įmonėms viešose interneto svetainėse skelbiamą informaciją pasiekti naudojantis specialią programėlę parsisiuntusių ir įjungusių vartotojų interneto ryšiu. Prietaisas, kuriame veikia „Honeygain“, tampa tam tikra tarpine stotele, per kurią nukreipiamas saugiai užkoduotas užklausų srautas. Vartotojams atlyginama finansiškai, o uždirbama suma tiesiogiai priklauso nuo paslaugos poreikio konkrečioje šalyje.

Nereikės aukoti nei laiko, nei saugumo

Nors „Honeygain“ veikimo principas gali skambėti sudėtingai, programėle naudotis pradėti norinčiam vartotojui ypatingų techninių žinių nereikia: viskuo pasirūpina moderni infrastruktūra ir patyrusių kūrėjų komanda. Vartotojui tereikia įdiegti programėlę į savo kompiuterį („Windows“, „macOS“ arba „Linux“), planšetę arba išmanųjį telefoną („Android“) ir palikti „Honeygain“ veikti fone. Naudotis įrenginiu kaip įprasta programėlė visiškai netrukdo: svarbiausia, kad šis būtų prijungtas prie interneto tinklo.

„Honeygain“ neprašo leidimų pasiekti jokius kompiuteryje ar telefone laikomus privačius duomenis, tad naudotis programėle – visiškai saugu: tuo jau įsitikino milijonai internete uždirbtais pinigais besidžiaugiančių ir programėlę rekomenduojančių vartotojų. Jų sąmoningumui ir veiklos skaidrumui užtikrinti „Honeygain“ komanda aktyviai dalijasi informacija socialiniuose tinkluose, kuria aiškinamuosius vaizdo įrašus bei tinklaraščio straipsnius.

Kiekvienam pasiekiamos pasyvios pajamos

„Honeygain“ vartotojai už dalijimąsi savo interneto ryšiu kaupia finansinį atlygį, kuris vėliau išmokamas į asmeninę „PayPal“ paskyrą arba kriptovaliutų piniginę. Programėlės populiarumas pasaulyje auga žaibiškai: toks būdas užsidirbti – itin patrauklus sparčiu ir nebrangiu internetu pasigirti galinčių šalių gyventojams.

Kai kurie į programėlę iš pradžių žvelgia skeptiškai: mintis apie uždarbį nepajudinant nė piršto paprasčiausiai skamba per gerai, kad būtų tiesa. „Honeygain“ kūrėjai atviri: „Milijonieriais per naktį vartotojai tikrai netaps – tačiau programėlė to ir nežada. Visgi tai gali būti puiki proga užsidirbti, pavyzdžiui, vaizdo ar muzikos įrašų platformos prenumeratai. Apytikres mėnesio pajamas galima įsivertinti ir interneto puslapyje pateikiama skaičiuokle.“

Nors Lietuvoje pasyvias pajamas kol kas dar generuoja retas, programėlės kūrėjai tikina, kad žmonės visame pasaulyje nuolat ieško būdų užsitikrinti finansinę gerovę ir noriai išbando inovatyvius sprendimus: „Vos prieš dešimtmetį ir kriptovaliutos dar buvo negirdėta naujovė, o šiandien jomis naudojasi 106 milijonai žmonių. Greitai ne mažiau įprasta atrodys naudotis 10 ar daugiau įrankių, kurių kiekvienas atneš po nedidelę bendrų pajamų dalį. Daugiau pajamų šaltinių – daugiau finansinio lankstumo!“ Skamba viliojančiai? Pradėti naudotis „Honeygain“ užteks kelių minučių!

Užsakymo nr.: PT_87286995