Prieš trejus metus įkurta bendrovė plečiasi: iš finansinių technologijų („FinTech“) startuolio išaugo į Lietuvoje ir Europoje lyderiaujančią elektroninių pinigų įstaigą (angl. EMI). Naujausias „Satchel“ produktas – skaitmeninės bankininkystės paslauga (angl. Banking-as-a-service), užtikrinanti klientams visas būtinas bankines paslaugas. Taip pat klientai jau spėjo įvertinti „White Label“ Kortelės programą, kurios dėka nereikia kurti savo pačių IT ir mokėjimų infrastruktūrų – galima naudotis „Mastercard“ mokėjimų produktu, kuris yra pritaikomas pagal įmonės poreikius, klientų profilį, verslo modelį.

„Ne vienerius metus dirbame su finansiniais produktais ir paslaugomis, tad aiškiai suprantame su kokiomis problemomis susiduria mūsų klientai. Tai padėjo mums sukaupti itin vertingą patirtį ir gebėjimą efektyviau panaikinti barjerus, su kuriais susiduria verslas. Suteikiame klientams galimybes orientuotis į verslo plėtrą ir kitas svarbias užduotis, užuot investavus laiką į programavimo darbus ar finansinių procedūrų kūrimą. Finansinių produktų ir paslaugų vystymas, remiantis rinkos ir mūsų klientų poreikiais, padėjo mums tapti naujos kartos, šiuolaikiška ir lanksčia elektroninių pinigų įstaiga“, – paaiškina „Satchel“ generalinis direktorius Sergiy Barybin.

„Satchel“ ekosistema padeda tarptautinėms bendrovėms įveikti įėjimo į rinką kliūtis. Bendrovė teikia plataus spektro paslaugas: išduoda tarptautinį banko sąskaitos numerį (angl. IBAN) ir mokėjimo korteles, sukuria daugiavaliutes sąskaitas visiems būtiniems tarptautiniams pervedimams atlikti. Būdama licencijuota finansų kompanija, įgaliotoji „Mastercard Europe“ narė, „Satchel“ teikia finansinėms įmonėms skaitmeninės bankininkystės (angl. BaaS), programinės įrangos verslo vystymui (angl. SaaS) sprendimus. Aukštą bendrovės kompetenciją ir profesionalumą vertina klientai visame pasaulyje – jie dažnai kreipiasi ne tik dėl finansinių, bet ir teisinių, verslo vystymo klausimų.

„Satchel“ paslaugomis naudojasi ne tik finansinės institucijos, bet ir verslo bei privatūs klientai. Jiems suteikiama galimybė greitai atsidaryti nuotolines sąskaitas, patogiai valdyti kasdienes finansines operacijas. Mokėjimų bendrovė užtikrina, kad visos operacijos vyktų sklandžiai, greitai, užtikrinant aukščiausią paslaugų kokybę ir saugumą.

Užsakymo nr.: PT_86927449