Įrengs naujų lauko durų ir lauko terasų

„Atsinaujinimo planai ir modernizavimas, atliepiant klientų lūkesčius, pastaruosius keletą metų buvo mūsų kasdienės veiklos dalimi. Veiklos apribojimai karantino metu suteikė galimybę šiuos projektus atlikti maksimaliai greitai, papildant juos sprendimais, kurie šiuo pasaulinių pandemijų laikmečiu yra neišvengiami. Vienas tokių buvo mūsų inicijuotas projektas, pagal kurį visiems norintiems mūsų klientams galėsime įrengti papildomas lauko duris. Pagal šį projektą tokias duris jau įsirengė balandžio mėnesį duris atversianti nauja „Green Cafe“ kavinė. Manau, kad tokių naujų durų artimiausiu metu atsiras ir daugiau“, – sako prekybos centro CUP direktorė Ona Nevinskienė.

Prekybos centro vadovės teigimu, Neries upės pakrantėje įsikūręs prekybos centras, iš kitų prekybos centrų jau iki pandemijos išsiskyręs lauko terasų gausa, naujomis aplinkybėmis iš naujo įvertino šį privalumą.

„Mūsų lauko terasų populiarumas praėjusią vasarą, naujai įsisiūbavusi virusinių infekcijų plitimo banga bei ekspertų skelbiamos ateities prognozės paskatino atsigręžti į turimą potencialą. Netrukus turėsime dar daugiau terasų – naujų bus įrengta pirmajame prekybos centro aukšte, greitai galėsime pradžiuginti lankytojus ir visiškai nauja terasa penkto aukšto parkingo zonoje“, – pasakoja O. Nevinskienė.

CUP generalinė direktorė Ona Nevinskienė

Gyvens šviesiau ir taupiau

Kartu su nuomininkais ir prekybos centro lankytojais laukdama karantino atlaisvinimų, prekybos centro vadovybė išnaudojo galimybę pratęsti interjero atnaujinimo darbus. Vasario mėnesį buvo pakeistos grindų plytelės trečio aukšto bendrojoje zonoje, o iki gegužės mėnesio ketinama pakeisti grindų plyteles ir antrame aukšte. Kaip ir anksčiau atnaujintame pirmajame aukšte, tai bus naujo dizaino ir stiliaus, šviesų, elegantišką bendrą stilių kuriantys apdailos sprendimai.

Kiti svarbūs CUP projektai siejami su apšvietimo pokyčiais. Per antrąjį karantiną modernizavus prekybos centro fasado ir parkingo apšvietimą, čia įrengti galingi, šiltesnio šviesos spektro bei optimaliau energiją naudojantys šviestuvai. Darbai vyko ir viduje – buvo sumontuoti nauji šviestuvai pirmajame bei trečiajame aukštuose, pakeista elektros instaliacija bei atnaujinti šviestuvai penktajame aukšte. Naujos technologijos užtikrins prekybos centrui didesnį apšvietimo efektyvumą, draugiškesnį šviesos atspalvį ir optimalesnes energijos sąnaudas.

Daugiau komforto šeimoms su vaikais ir neįgaliesiems

Neseniai prekybos centre buvo pakeistas krovininis liftas, modernizuotos lankytojams skirtos higienos patalpos pirmajame ir penktajame aukštuose.

„Savo prekybos centrą vertiname ir kaip šeimoms su mažais vaikais ar žmonėms su specialiais poreikiais skirtą prekybos įstaigą, todėl atnaujindami higienos patalpas turėjome tikslą įrengti kuo patogesnes neįgaliųjų kabinas bei tėvų su vaikais zoną su vystymo stalu. Lankytojų patogumui pasirinkome šiuolaikiškus higienos sprendimus“, – teigia prekybos centro CUP vadovė.

Pasak prekybos centro vadovės, lankstumas ir gebėjimas keistis, atsižvelgiant į naujas sąlygas, šiuo metu yra daugelio verslų išlikimo sąlyga. Vieniems verslams atspirties tašku tapo nuotoliniai sprendimai, kurių turėjo ir CUP, tačiau prekybos centrams jie negali būti vienintelė išeitis – būtų klaida vien tik skųstis sunkmečiu ir nesiruošti gyventi laisvesnėmis sąlygomis, neišnaudoti galimybių atsinaujinti apribotos veiklos etape.

Užsakymo nr.: PT_86726815