Visus I. Stonkuvienės rekomenduojamus filmus, serialus, laidas galite rasti išmaniojoje televizijoje internete „Go3|BITĖ“. Čia ne tik naujausi filmai, filmukai, serialai su lietuvišku įgarsinimu, tačiau ir toks didelis jų pasirinkimas, kad tikrai atrasite, į ką būtų galima užsižiūrėti. Televizija su „Go3|BITĖ“ labai patogus variantas, kai po vienu stogu – didelė šeima, nes ją galite žiūrėti skirtinguose įrenginiuose.

„Aferistės“

Striptizą viename Niujorko klubų šokanti Ramona (akt. Jennifer Lopez) yra viena ilgiausiai klube išdirbusių šokėjų, tad vos galą su galu suduriančiai klubo naujokei Destinei ji tampa viskuo: patarėja, palaikytoja ir geriausia drauge. Kasnakt matant ciniškus, geismo ir godulio apimtus klubo klientus, Ramonai kyla pyktis. Juk būtent jie – turtingi bankininkai, makleriai ir finansininkai – kalti, kad tokie žmonės kaip Destinė ir ji pati nemato šviesios dienos. Netrukus Ramona sukuria planą, kaip, pasitelkus savo patirtį ir darbe išmoktas gudrybes, būtų galima jiems atkeršyti. Ji suburia viskam pasiryžusių merginų būrelį ir ima švarinti savo klientų kišenes. Iš pradžių tai joms fantastiškai sekasi, tačiau net ir geriausiame plane pasitaiko netikėtumų.

„Šiame filme vaidina Jennifer Lopez, o ji tikrai geras įkvėpimas visoms moterims“, – sako I. Stonkuvienė.

Filmą rasite ČIA.

„Vedybos, Skyrybos ir Barsukas“

Vieną dieną, lygiai per garbingą 40-ąjį jubiliejų, Girių ištinka tikras šokas: mylima žmona Skaistė pareiškia, kad jį palieka ir išeina pas kitą vyrą. Girius puola į didžiulę depresiją iš kurios, regis, jam taip ir nepavyks išsikapstyti. Viskas pasikeičia, kai Giriaus telefonas netikėtai įgyja stebuklingų galių. Nuo šiol, pasidaręs asmenukę su bet kokia mergina, vyras gali nusikelti į ateitį ir iš karto sužinoti, koks būtų jų bendras gyvenimas. Atrodo, kad visos Giriaus problemos dabar išsispręs ir jis pagaliau ras moterį, su kuria galės nugyventi visą likusį gyvenimą. Tačiau kuo toliau, tuo labiau jis ima abejoti ar stebuklingi prietaisai ir ateities numatymas gali padėti perprasti sudėtingus žmonių tarpusavio santykius.

„Tai lietuviška, visiškai nauja komedija, kurioje vaidina mano mylima aktorė Toma Vaškevičiūtė, tad vien dėl to rekomenduoju pasižiūrėti šią kino juostą“, – apie neseniai pasirodžiusį filmą sako žinoma laidų vedėja.

Filmą rasite ČIA.

„Nusivylusios namų šeimininkės“

Tris „Auksinius gaublius“ pelnęs serialas pasakoja keturių moterų istoriją: dėl meilės neįmanomiems dalykams pasiryžusios vienišos motinos Susanos Mayer, buvusios karjeristės, dabar keturių mažamečių vaikų motinos Lynetės Scavo, Bree Van De Kamp – steroidus vartojančios Martos Stiuart, kurios šeima ant maišto ribos, ir buvusio supermodelio Gabrielės Solis, kuri gyvenime turi viską – turtingą vyrą, didelį namą, 17-metį meilužį sodininką ir didžiulę skyrybų ir meilinimosi patirtį turinčią kaimynę.

Pasak I. Stonkuvienės, „Tai klasika, kurią turi pamatyti kiekvienas kinomanas. Visi sezonai prabėga tiesiog nepastebimai“.

Serialą rasite ČIA.

„Naujasis popiežius“

Skandalingojo ir intriguojančio žymaus italų režisieriaus Paolo Sorrentino serialo „Jaunasis popiežius“ tęsinys. Ir visą sezoną rasite „Go3“! Pijų XIII ištiko koma. Kardinolams nelieka nieko kito – jie išrenka naują popiežių. Vatikanas sunerimęs dėl ekscentriško naujojo popiežiaus elgesio, tačiau kas nutiks, kai Pijus XIII atsibus iš komos? Kuris iš dviejų popiežių valdys?

„Tai serialas, apie kurį dabar kalba visas pasaulis, tad ir aš jo negalėjau praleisti. Siužetas, išties, vertas viso laiko, kurį praleisite žiūrėdami tiek pirmąjį sezoną, tiek antrąjį“, – sako tiek klasika tapusius, tiek naujus serialus į sąrašą įtraukusi garsi moteris.

Serialą rasite ČIA.

„Draugai“

Draugai – vienas sėkmingiausių visų laikų komedijinių serialų. Per paskutinius sezonus pagrindiniai aktoriai uždirbo po milijoną dolerių už kiekvieną seriją, serialas 2003 metais gavo „Emmy“ apdovanojimą už geriausią komedijinį televizijos serialą. Serialo pagrindinis akcentas – šešių draugų, gyvenančių Manhetene (Niujorkas), istorija. Tie draugai: Reičelė, Monika, Fibi, Čandleris, Džo ir Rosas. Didžioji dalis veiksmo vyksta Monikos bute bei tame pačiame pastate įsikūrusioje kavinėje „Central Perk“.

Kaip sako I. Stonkuvienė, „Tai dar viena klasika. Net pavydžiu tiems, kas dar nematė ir rekomenduoju kuo greičiau tai padaryti“.

Serialą rasite ČIA.

„La maistas“

Kiekvienoje laidoje garsūs Lietuvos šefai Tomas Rimydis, Vylius Blauzdavičius ir kviestinis svečias dalinasi kulinarinėmis idėjomis, laužo nusistovėjusius standartus bei kviečia į maisto gamybą žiūrėti kaip į kūrybą. Kiekvienoje laidoje trijų skirtingų kulinarijos krypčių atstovai pateikia savas vieno patiekalo ar kulinarinės temos interpretacijas. Temos pačios įvairiausios: nuo mokinukų priešpiečių dėžutės iki tradicinio plokštainio naujų variacijų. Kulinarijos profesionalai ne tik gamina, bet ir su žiūrovais dalinasi savo receptais bei praktiniais patarimais.

„Nuostabi laida apie maistą, kurioje, išduosiu paslaptį, neužilgo su keliais firminiais receptais pasirodysiu ir aš“, – smagia naujiena dalinasi kalbinama moteris.

Laidą rasite ČIA.

„Simpsonai“

Nepaprastos šeimynos – Houmerio, Mardžės, Barto, Lizos ir Megės nepaprastas gyvenimas Springfilde ir nuotykiai tęsiasi. „Go3|BITĖ” platformoje šį filmuką transliuoja skirtingi televizijos kanalai. I. Stonkuvienė neabejinga tokiai animacijai: „Nėra, ką ir pridurti. Vienas geriausių visų laikų filmukų, skirtas tiek vaikams, tiek suaugusiems“.

Filmuką rasite ČIA.

„Grinčas“

Savo oloje Grinčas gyvena ištikimo šuns Makso draugijoje. Čia pilna įvairiausių išradimų, kurie patenkina kasdienius poreikius, tad su gretimo miestelio gyventojais jis yra priverstas susitikti tik pritrūkęs maisto. Kasmet per Kalėdas miestelio gyventojai drumsčia Grinčo ramybę džiaugsmingai švęsdami. Kai gyventojai nusprendžia, kad šiais metais šventė bus dar didesnė, Grinčas nusprendžia Kalėdas pavogti.

Jei reikėtų įvadinti filmą, kurį I. Stonkuvienė žiūri metai iš metų, ji iškart atšautų, kad tai – „Grinčas“. Tai neatsiejama jos šeimos Kalėdų tradicija.

Filmą rasite ČIA.

„Moulin Rouge“

1899-ais metais jaunas anglas rašytojas atvyksta į Paryžių dalyvauti bohemiškoje revoliucijoje, kuri skleidžiasi miesto pogrindyje, kur karaliauja narkotikai ir prostitutės. Šis pogrindinis pasaulis pats gyviausias garsiajame Mulen Ruže. Įvykiai pasisuka pavojinga linkme, nes Kristianas įsimyli garsiausią klubo kurtizanę Satin, kurios dėmesio trokšta ir klubo patronas Kunigaikštis.

„Norite romantikos ir dramos? „Moulin Ruouge“ būtent jums. „Man patinka meilės, jausmų ir Paryžiaus temos. O šiame filme viskas vienoje vietoje!“ – sako pašnekovė.

Filmą rasite ČIA.

„Ko nori moterys“

Nickas yra išdidus reklamos firmoje dirbantis karštakošis, kurio gyvenimas apsiverčia aukštyn kojomis, kai dėl keistų priežasčių jis pradeda girdėti, ką mąsto moterys. Iš pradžių jis trokšta atsikratyti šio prakeikimo, kol linksmas psichologas nepasako jam, jog jis galėtų išnaudoti šį privalumą!

„Tai romantinis filmas, kuris patiks visiems. Jis privers ir išspausti šypseną, ir nusijuokti, ir įsuks į labai smagią siužeto karuselę“, – apie filmą „Ko nori moterys“ sako I. Stonkuvienė.

Filmą rasite ČIA.

Užsakymo nr.: PT_84476687