„Žudant Ievą“

„Auksinį gaublį“ laimėjęs ir geriausio draminio serialo nominaciją „Emmy“ apdovanojimuose gavęs, vienas populiariausių šių dienų serialų – taip galima pavadinti cinišką, ironišką ir netikėtumų kupiną serialą „Žudant Ievą“. Serialo unikalumas: drama, veiksmas ir subtilus humoras vienoje vietoje, todėl žiūrovas gali būti ramus, jog jo neužliūliuos ilgi dialogai, kurie yra įprasti draminėms kino juostoms, čia netrūks ir veiksmo.

Serialas pasakoja apie saugumo tarnybos MI5 analitikę Ievą Polastri (akt. Sandra Oh) ir ypač pavojingą samdomą žudikę Vilanelė (akt. Jodie Comer), kurios leidžiasi į žiaurią dvikovą. Tačiau kuo toliau, tuo labiau moterys tampa priklausomos viena nuo kitos. Ievos intuicija neapgauna – ji nuolat seka nusikaltėlę, Vilanelė persekiojimą paverčia žaidimu, nuo kurio jaučia didelį malonumą.

Serialą galite rasti ČIA.

„Mafija žudo tik vasarą“

1979-ieji, Palermas – gražus ir visada saulėtas miestas, nepaisant kalbų apie jame įsigalėjusią mafiją. Italų seriale pasakojama istorija apie įprastą šeimą, jų kasdienes problemas ir susidūrimą su „Cosa Nostra“ – Sicilijos mafija. Serialas labai patiks tiems, kas išsiilgo egzotiškų šalių, karšto klimato ir įtempto siužeto.

Jei su dideliu malonumu žiūrėjote visus „Narkotikų prekeivių“ sezonus, o „Sopranai“ ar legendinis „Krikštatėvis“ – jūsų mėgstama klasika, „Mafija žudo tik vasarą“ taip pat turėtų patraukti jūsų dėmesį. O kur dar Sicilijos vaizdai ir jos gyventojai, kurių vien prigimtis alsuoja karštu temperamentu. Ne veltui, apie šioje Italijos saloje siautusią mafiją kalbama ir iki šių dienų, o vietiniai tuo naudojasi kaip traukos centru neeilinių istorijų išsiilgusiems turistams.

Serialą galite rasti ČIA.

„Gaujų karai. Smaugliai“

Serialas, kuris neabejotinai sužavės visus detektyvų mėgėjus. Tai naujas, tikrų įvykių įkvėptas, „Go3“ sukurtas kriminalinis pasakojimas, kuris žiūrovus perkels į vieną pavojingiausių laikmečių Nepriklausomos Lietuvos istorijoje. Apie 90-uosius visi yra kažką girdėję arba patys patyrę šio laikmečio realijas. Paskutinysis XX a. dešimtmetis ir pirmieji Lietuvos Nepriklausomybės metai – laikas, kai staiga į mūsų šalį atėjo vakarai, kai socialistinę stagnaciją pakeitė kapitalistiniai dėsniai, kai, atrodė, galima buvo viskas. Šiame seriale daug veiksmo, kiekvienoje serijoje vis naujos intrigos, o lietuviškas kontekstas neleidžia atplėšti akių nuo ekrano.

Serialą galite rasti ČIA.

„Zombių nacija“

Mėgstantiems komedijas ir postapokaliptinį pasaulį, serialas „Zombių nacija“ turėtų tapti puikiu vakaro pasirinkimu. Kas atsitiktų, jei vienintelė pasaulio viltis būtų patikėta saujelei nutrūktgalvių? Apie tai pasakojanti nuotaikinga siaubo komedija, privers kvatoti iš juoko ir į smegenis valgančius numirėlius pažvelgti visai kitu kampu.

Serialo siužetas prasideda praėjus trejiems metams nuo šalį nusiaubusio zombių viruso, kai grupelė „didvyrių iš gatvės“ privalo nugabenti vienintelį žinomą išgyvenusį po maro žmogų iš Niujorko į Kaliforniją, kur paskutinė veikianti pasaulio laboratorija laukia jo kraujo. Nors antikūnai jo kraujyje yra paskutinė ir geriausia pasaulio viltis sukurti vakciną, jis slepia tamsią paslaptį, kuri grasina jiems visiems. Visos žmonijos išgyvenimas pakibęs ant plauko, taigi ši, ne savo noru drauge suvienyta kompanija, išsiruošia į 3000 mylių kelionę per postapokaliptinę Ameriką.

Serialą galite rasti ČIA.

„Draugai“

Serialas, kurį galima žiūrė vėl ir vėl, o situacijos kaskart atrodo savaip linksmos. Tai vienas sėkmingiausių visų laikų komedijinių serialų. Aktoriai, suvaidinę „Drauguose“, populiarumą pelnė visam gyvenimui ir šiandien visus juos puikiai atpažįstame. 2003 metais serialas gavo „Emmy“ apdovanojimą už geriausią komedijinį televizijos serialą. Tai šešių draugų, gyvenančių Manhetene (Niujorkas), istorija. Reičel, Monika, Fibi, Čandleris, Džo ir Rosas kartu gyvena, dalinasi džiaugsmais, bėdomis. Jie tampa poromis, sutuoktiniais, priešais. Visgi, jie visada išlieka kartu. Šis serialas išsiskiria ir tuo, kad nors prabėgo daug metų nuo jo pasirodymo televizijose, tačiau vis kitos kartos jį mielai žiūri.
Serialą galite rasti ČIA: https://go3.lt/series/draugai,serial-1024205

„Instinktas“

Serialas, kuris neabejotinai sužavės visus detektyvų mėgėjus. Tai istorija apie buvusį CŽV agentą (akt. Alanas Cumminas), kuris gyvena normalų gyvenimą, tačiau vieną dieną yra priverstas sugrįžti į savo senąjį darbą, kad sustabdytų serijinį žudiką. Kiekviena serija – naujas pelės ir katės žaidimas su nusikaltėliu. Tai amerikietiško tipo serialas, kuris patiks visiems, kas žiūrėjo „Deksterį“, „Tikrąjį detektyvą“ ir panašaus tipo kino juostas. Daug veiksmo, kiekvienoje serijoje vis naujos intrigos ir pagrindinis herojus, kuris nuginkluoja savo sąmoju.

Serialą galite rasti ČIA.

„Dingę“

Prieš 16 metų ekranuose pasirodęs mistinis serialas „Dingę“ iki šių dienų yra laikomas vienu sėkmingiausių projektų televizijos istorijoje. Jei šiais laikais populiarumo viršūnėje karaliauja tokie serialai kaip „Sostų karai“ (angl. Game of Thrones) ar „Černobilis“ (angl. Chernobyl), tai praėjusį dvidešimtmetį greičiausiai nebuvo nei vieno televizijos žiūrovo, kuris nežinotų ir nesižavėtų serialu „Dingę“.

Per savo gyvavimo dešimtmetį serialas susižėrė daugiau nei 100-ą apdovanojimų prestižiškiausiuose kino renginiuose bei buvo nominuotas dar neveik 400-ams apdovanojimų. Iki „Dingę“ sukūrimo, mistinių serialų žanras televizijoje praktiškai neegzistavo, todėl šio serialo gebėjimas – taip sugluminti žiūrovą, kad šis vietoje to, jog perjungtų kanalą, su milžinišku susidomėjimu neatitrauktų akių nuo ekrano, o pasibaigus serijai, su nekantrumu lauktų kitos. Visgi, pagrindinė šio šedevro stiprybė, kritikų ir žiūrovų nuomone, neabejotinai yra serialo veikėjai. Įprastai daug veikėjų turintis filmas ar serialas sunkiai sugeba tinkamai supažindinti juos su žiūrovu, tačiau „Dingusiuose“ visi personažai turi savo unikalias bei paslaptingas istorijas, kurios ir yra serialo „varomoji jėga“.

Į nežinomą Ramiojo vandenyno salą nukritus lėktuvui, skridusiam iš Sidnėjaus, išsigelbėja keturiasdešimt aštuoni išsigelbėję keleiviai. Toli nuo namų atsidūrę žmonės džiaugiasi išgyvenę lėktuvo katastrofą bei tikisi greitu metu sulaukti pagalbos. Tačiau į pagalbą jiems niekas neatvyksta, todėl išsigelbėjusieji saloje įsirengia laikiną stovyklą. Ir toliau, belaukdami gelbėtojų ir stengdamiesi išgyventi, mano, kad saloje yra vieni, tačiau greitai paaiškėja, kad taip tikrai nėra. Pamažu lėktuvo keleiviai suvokia, kad šioje saloje jie atsidūrė neatsitiktinai, o paslaptingas dūmų debesis, persekiojantis žmones – tik pradžia.

Serialą galite rasti ČIA.

„Ruonių komanda“

Dviems „Emmy“ apdovanojimams nominuotas serialas apie elitinio karinio jūrų laivyno „SEAL“ gyvenimą, treniruotes bei pavojingiausias misijas, kurių reikalauja šalis, vykdymą. Serialas yra ypatingai populiarus JAV, tačiau su kiekvienu sezonu „Ruonių komanda“ sulaukia vis daugiau simpatijų ir visame pasaulyje.

Kupinas veiksmo ir dramos serialas žiūrovų ypatingai yra vertinamas dėl savo tikroviškumo. Kiekvienai misijos detalei, karių ekipuotei bei dialogams yra skiriamas labai didelis scenaristų dėmesys, todėl visi, kurie mėgsta nepagražintus ir realistinius karinius susirėmimus – tikrai neturėtų nusivilti šiuo serialu.

Serialą galite rasti ČIA.

„Begėdis“

Neeilinis serialas, kurio tematika šokiruoja, stebiną, bet labai smarkiai įtraukia. Tris „Emmy“ apdovanojimus pelnęs ir dviem „Auksiniams gaubliams“ nominuotas „Begėdis“ pasakoja apie daugiavaikę Galagerių šeimą. Jiems gyvenimas ne rožėmis klotas – tėvas alkoholikas, motina paliko šeimą, tad visas rūpestis krenta ant vyriausiosios Fionos pečių. Visi vaikai – spalvingos ir labai drąsios asmenybės, o jų istorijos išties neeilinės. Jei esate jautrių nervų, šio serialo nerekomenduojame, nes jame viskas pateikta per juodojo humoro prizmę.

Serialą galite rasti ČIA.

„Jaunesnė“

Ieškote serialo, kuris leistų kikenti iki ašarų? Ši istorija privers juoktis pilnais plaučiais. „Jaunesnė“ pasakoja apie staiga tapusią vieniša Niudžersio namų šeimininkę ir mamą, kuri, negalėdama iš naujo pradėti karjeros, nusprendžia meluoti apie savo amžių ir sėkmingai pateikia save kaip dvidešimt kelerių metų merginą. Apsiginklavusi makiažu ir nauju gyvenimo aprašymu, ji laimi prestižinę vietą karščiausioje miesto leidykloje. Vaikinų dėmesys, smagus gyvenimo tempas, karjera, apie kurią ji visada svajojo ir tik vienintelė bėda – nuolatos tenka meluoti bei išsisukinėti. „Jaunesnė“ – serialas tiems, kas nori smagiai pakrizenti ir atsipalaiduoti.

Serialą galite rasti ČIA.

Užsakymo nr.: PT_84460609