Manevringas ir lengvas įrenginys

Ši itin apgalvoto dizaino aukšto slėgio plovykla labiausiai stebina savo santykinai nedideliu svoriu ir manevringumu. Ištraukiama plovyklos rankenėlė ir ratukai padės įrenginį lengvai transportuoti, o „3 in 1 Multi Jet“ purškimo antgalis leis lengvai keisti plovimo režimus.

Verta pastebėti ir tai, kad jūsų patogumui vandens slėgis yra nustatomas tiesiai ant purškimo pistoleto arba perduodamas į purškimo pistoletą naudojant mobiliąją aplikaciją.

„Kärcher“ plovimo įrenginiai

Smart Control: viskas kontroliuojama Bluetooth ryšio pagalba

Kadangi šis plovimo įrenginys turi integruotą bevielį Bluetooth ryšį, jį galima prijungti prie „Kärcher Home & Garden“ aplikacijos išmaniajame telefone ar planšetėje. Tai reiškia, kad visą reikalingą informaciją galėsite stebėti tiesiog savo telefone. Nesvarbu, ką valysite ir koks nešvarus bus valomas paviršius, naudodami šią aplikaciją pasieksite geriausius valymo rezultatus.

„Kärcher“ plovimo įrenginiai

Programėlėje galima rasti daugybę naudingų funkcijų.

Milžiniška komplektacija

Kaip visada, „Kärcher“ pasirūpina kiekviena detale: K 5 Premium Smart Control komplektacijoje rasite žarnos ritę , 3 srovių purškimo antgalį, „Plug‘ n‘ Clean“ plovimo priemonių sistemą ir itin aukštos kokybės iš aliuminio pagamintą teleskopinę rankeną, skirtą patogiam įrenginio transportavimui.

„Kärcher“ plovimo įrenginiai

Taigi jeigu ieškote plovimo sistemos, kuri tiks ir jūsų automobiliui, ir kiemui, ir kitiems poreikiams bei norite būtent aukščiausios klasės įrenginio su visais patogumais, „Kärcher" K 5 Premium Smart Control yra puikus pasirinkimas .

„Kärcher“ plovimo įrenginiai

Užsakymo nr.: PT_88579565