Aukščiausios klasės ekranas

Neabejotinai svarbiausia kiekvieno televizoriaus dalis yra jo ekranas. „Samsung“ savo naujajame „QE65QN95AA“ panaudojo Neo QLED technologiją ir dirbtinį intelektą. Todėl tai yra patį detaliausią vaizdą rodantis 4K „Samsung“ televizorius istorijoje. Ypač tikslios ir subalansuotos spalvos ir tobulai sodri juoda tiesiog atims žadą.

Milžiniškas „Samsung QE65QN95AA“ ryškumo lygis leido „Samsung“ integruoti ir HDR 2000 (su HDR 10+ palaikymu) technologiją, kuri užtikrina, kad HDR (padidinto dinaminio kontrasto) turinys bus atvaizduojamas ypač kokybiškai.

Na, o jeigu savo naująjį televizorių planuojate statyti kambaryje, kurį dažnai ypač ryškiai apšviečia saulė, jus nudžiugins tai, kad „Samsung QE65QN95AA“ ekranas yra atsparus atspindžiams. Todėl puikiais, kontrastingais ir ryškiais vaizdais galėsite mėgautis tiek dieną, tiek naktį.

QE65QN95AA

Išmanumas kiekviename žingsnyje

„Samsung Neo Quantum Processor 4K“ leidžia naudotis giliojo mokymosi algoritmais ir pagal tai automatiškai nustatyti vaizdo ryškumą, detalumą ir kitas detales. Tad nesvarbu, ar jūsų vaizdo šaltinis bus 4K raiškos, ar Full HD (1080p), šio televizoriaus ekrane vaizdas vis tiek atrodys tiesiog puikiai.

3D garsas, kuris juda kartu su veiksmu ekrane

Naudojama „Object Tracking Sound+“ technologija atkuria garsą taip, kad jaustumėtės tarsi veiksmo sūkuryje. „Samsung QE65QN95AA“ yra integruoti net 8 garsiakalbiai, tad nepriklausomai nuo to, ar žiūrite siaubo filmą, ar serialą, kuriame veiksmas vyksta prie jūros, visada atrodys, kad esate čia pat.

QE65QN95AA

Taigi, „Samsung QE65QN95AA“ yra puikus aukštos klasės televizorius tiems, kas nori ypač kokybiško vaizdo ir išskirtinės garso kokybės be jokios papildomos aparatūros.

Užsakymo nr.: PT_88424031