Laiko patikrinta QLED technologija

Kaip ir daugelis kitų aukštos klasės „Samsung“ televizorių, „The Sero“ vadinamas „Samsung QE43LS05TCUXXH“ naudoja pažangią QLED technologiją, kuri itin tiksliai atvaizduoja spalvas, turi puikų kontrastą ir leidžia mėgautis ryškiu vaizdu. Be abejo, šis televizorius taip pat yra ir 4K raiškos bei palaiko dirbtinio intelekto kokybės gerinimo technologiją, kuri leidžia net ir žemesnės raiškos vaizdus atvaizduoti taip, tarsi jie būtų 4K.

QE43LS05TCUXXH

Naudokitės taip pat patogiai, kaip ir išmaniuoju telefonu

„Samsung QE43LS05TCUXXH“ ekraną galima ypač lengvai pasukti, tad kai to reikės, jis iš jūsų televizoriaus galės pavirsti į milžinišką išmaniojo telefono ekraną. „Easy Tap“ peržiūra leis tiesiog vienu rėmelio palietimu pradėti rodyti mobilųjį turinį „The Sero“ televizoriuje. Tad vos per kelias sekundes savo klausomą muziką, žiūrimą vaizdo įrašą ar kitą turinį galėsite perkelti tiesiai į „Samsung QE43LS05TCUXXH“.

QE43LS05TCUXXH

„Samsung“ kurta „SmartThings“ programėlė yra palaikoma tiek „Android“, tiek „iOS“ operacinėje sistemoje, tad visiškai nesvarbu, kokį telefoną naudojate, jo turinį galėsite nesunkiai perkelti į šį televizorių.

Na, o kai naudojamas nebus, jis be problemų susilies su jūsų namų aplinka. Galėsite rinktis iš penkių papildomų režimų ir paversti savo „The Sero“ į plakatą, laikrodį, nuotrauką ar garso sieną. Tuo tarpu „Ambient“ režimas leis jums mėgautis įvairiomis muzikos vizualizacijomis ir kitais aplinkos nustatymais.

QE43LS05TCUXXH

Tad jeigu ypač mėgstate savo išmanųjį telefoną ir svajojate apie netradicinį televizorių, kurį galėtumėte naudoti itin moderniu būdu, „Samsung QE43LS05TCUXXH“ yra tobulas sprendimas jums.

Užsakymo nr.: PT_88424029