Pasirūpins visų tipų plaukais

Jei dažnai keičiate šukuoseną, nesijaudinate, kad dėl ne itin geros jų būklės teks atsisveikinti su ilgais plaukais, mėgstate trumpus kirpimus ir neskiriate daug dėmesio savo plaukams bei jų išvaizdai, tikriausiai jums pakanka net ir paties paprasčiausio plaukų džiovintuvo. Visgi turintiems kiek didesnius poreikius arba norintiems, kad vienas prietaisas atitiktų vis, plaukų besinaudojančių reikalavimus, jums reikia būtent šio „Philips“ džiovintuvo. Jo „SenseIQ“ technologija pritaiko džiovinimo nustatymus pagal jūsų individualius poreikius.

Šiame džiovintuve esantis skaitmeninis infraraudonųjų spindulių jutiklis nuolat stebi plaukų temperatūrą ir parenką tinkamiausią jums išeinančio oro temperatūrą. Džiovintuve esantis mikroprocesorius, panašus į tą, koks yra ir jūsų telefone, analizuoja jutiklio duomenis ir reguliuoja temperatūrą daugiau kaip 12 tūkst. kartų vieno džiovinimo metu. Tai leidžia sulaikyti net iki 95 proc. natūralios plaukų drėgmės, tad skirtingai nei daugelis kitų džiovintuvų, „Philips SenseIQ BHD827/00“ jūsų plaukų neišsausins bei maksimaliai apsaugos juos su karščio sukeliamos žalos.

Išmanus ir paprastas naudoti

Išmaniosios programos leis džiovinti plaukus pagal jūsų parinktus nustatymus, automatiškai parinkdamos tinkamą temperatūrą ir oro srauto galingumą. Galėsite rinktis iš greito, švelnaus, rankinio, formavimo, masažo (galvos odos priežiūros) ir garbanojimo režimų.

Unikali vartotojo sąsaja leis visus nustatymus reguliuoti tiesiog nykščiu. LED lempučių indikatoriai leis suprasti, koks nustatymas yra naudojamas šiuo metu, be to, vos vienu mygtuko paspaudimu bus galęsite pasirinkti ir šaltas oro funkciją.

Na, o komplektacijoje esantys trys priedai (formavimo antgalis, atpalaiduojantis galvos odos masažuoklis ir apimtį didinantis garbanų purenimo antgalis) leis išnaudoti dar daugiau šio džiovintuvo galimybių: šukuosenos formavimui galėsite skirti žymiai mažiau laiko ir tam nereikės papildomų prietaisų.

Taigi, jeigu norite džiovintuvas prisitaikytų prie jūsų unikalių poreikių, saugote savo plaukus ir norite universalaus plaukų džiovintuvo, „Philips SenseIQ BHD827/00“ – kaip tik jums!

Užsakymo nr.: PT_88416223