Pašalina praktiškai visas apnašas

„Philips HX3806/31“ išsiskiria savo „Quad Stream“ technologija. Ji sukurta greitesniam ir veiksmingesniam tarpdančių valymui: „X“ formos antgalis atskiria vieną srovę į keturias ir taip yra apimamas didesnis plotas tarp dantų ir palei dantenų linijos.

Tuo tarpu „Pulse Wave“ technologija nukreipia švelnius vandens impulsus nuo danties iki danties, todėl galite būti užtikrinti, kad nepraleisite nei vienos vietos. Dėl šių technologijų ir stabilios, stiprios srovės, nepriekaištinga burnos švara yra pasiekiama vos per 60 sekundžių.

Itin paprastas naudojimas

Kaip ir galima tikėtis iš aukštos klasės prietaiso, galėsite rinktis net iš dviejų irigavimo režimų ir trijų intensyvumo nustatymų, tad puikiai pritaikysite prie savo poreikių. Režimas „Clean“ užtikrina nepertraukiamą srovę, skirtą efektyviam kasdieniam valymui. Na, o „Deep Clean“ leis dantis valyti daug kruopščiau.

Tai yra bene visiškai pastangų nereikalaujantis prietaisas. Tiesiog nukreipkite jį, paspauskite mygtuką, o visa kita jis padarys už jus. Svarbu ir tai, kad „Philips HX3806/31“ turi net 250 ml talpą, kurioje telpa pakankamai vandens, kad galėtumėte savo tarpdančius ir dantų paviršių nepertraukiamai valyti visas rekomenduojamas 60 sekundžių. Na, o norint talpą užpildyti, tai padaryti nebus sunku. O nenaudojant burnos irigatoriaus patogiai galėsite laikyti antgalius, juos saugiai palikdami vandens talpoje.

Lygiai taip pat paprasta bus šį burnos irigatorių įkrauti – jis naudoja USB-C laidą, koks yra naudojamas ir daugelyje šiuolaikinių išmaniųjų telefonų ar nešiojamų kompiuterių. Tad keliaudami, galėsite į krepšį dėti vienu laidu mažiau.

Todėl jeigu ieškote efektyvaus burnos irigatoriaus, kuriame būtų apgalvota kiekviena smulkmena, „Philips HX3806/31“ yra puikus variantas jums.

Užsakymo nr.: PT_88398381