Efektyvausias plaukelių šalinimas

Braun Silk-expert Pro fotoepiliatorius naudoja intensyvių šviesos imulsų (IPL) technologiją, kuri šalina plaukelius, naudodama šviesos blyksnius. Plaukeliuose ir jų šaknyse esantis melaninas sugeria skleidžiamą energiją ir priverčia folikulas pereiti iš augimo į poilsio režimą. Plaukelis natūraliai iškrenta, o jo ataugimas gerokai sulėtėja. Naudojant Braun fotoepiliatorių labai lengva palaikyti lygią ir glotnią odą. Mat reguliariai kartodamos procedūrą jūs neleidžiate plaukelių šaknims atgyti ir išleisti naujas atžalas.

Braun Silk-expert Pro – tai ergonomiško dizaino, stilingas ir patogus prietaisas: įjungiate fotoepiliatorių į elektros tinklą ir pradedate procedūrą. Šiai dienai tai greičiausias fotoepiliatorius rinkoje: intervalas tarp blyksnių tesudaro nuo 0,6 iki 1 sekundės (Braun Silk-expert Pro 5 modeliai), todėl nereikalingus plakelius pašalinsite vos per kelias minutes!

Šalinant viso kūno plaukelius 400 000 blyksnių lemputės resurso fotoepiliavimo procedūroms pakaks net 24 metams! 10 šviesos energijos intensyvumo lygių leidžia pasirinkti tą, kuris geriausiai tinka jūsų odai.

„SensoAdapt“™ technologija

Ar žinote, kad odos atspalviai skirtingose kūno vietose būna labai skirtingi? Kuo jie tamsesni, tuo daugiau diskomfortą galinčios sukelti šviesos energijos jis absorbuoja. Braun Silk-expert Pro sumaniai prisitaiko prie jūsų odos atspalvio ir automatiškai parenka energijos intensyvumą, kad prietaisas veiktų ir švelniai, ir efektyviai. Mat tai vienintelis fotoepiliatorius, turintis pažangų „SensoAdapt“™ odos atspalvio jutiklį, kuris prieš kiekvieną blyksnį 80 kartų per sekundę analizuoja paviršių ir parenka tai kūno vietai tinkamiausią šviesos lygį.

Fotoepiliavimo režimai

Normalus: Rekomenduojamas kojų, rankų, krūtinės ir nugaros odos paviršiams.

Švelnus ir ypač švelnus: Puikiai tinka pradedantiesiems vartotojams ir jautrioms kūno sritims, pavyzdžiui, veidui ir bikinio zonai.

„Glide“: Slinkties režimas skirtas greitam plaukelių šalinimui ir dideliems odos plotams (kojoms, rankoms, krūtinei ir nugarai) epiliuoti.

„Press & Release“: Pritaikytas jautrioms kūno sritims, sunkiai pasiekiamoms vietoms ir mažiems odos plotams (keliams, blauzdoms, kulkšnims, bikinio linijai, pažastims ar veidui).

Efektyvus viso kūno plaukelių šalinimas

Tiksli ir kruopšti viso kūno fotoepiliacija. Ypač tiksli „Extra Precision“ galvutė, skirta mažesnėms ir jautrioms vietoms, tokioms kaip veidas, pažastys ir bikinis. Šalinant plaukelis jautriose kūno vietose naudokite Švelnų arba Ypač švelnų režimą.

Ypač plati galvutė skirta greitam ir efektyviam didesnių kūno plotų, tokių kaip krūtinė ar šlaunys, apdorojimui.

Kaip naudoti fotoepiliatorių?

Visų pirma, pašalinkite visus plaukelius iš tų kūno vietų, kurias ruošiatės apdoroti fotoepiliatoriumi. Tai galite padaryti naudodami skustuvą. Tada nuvalykite ir kruopščiai nusausinkite odos paviršių. Įjunkite Braun Silk-expert Pro fotoepiliatorių į elektros tinklą. Priglauskite šviesą skleidžiančią prietaiso galvutę, kad ji visa plokštuma liestų kūno paviršių.

Apdorojant Braun fotoepiliatoriumi didelius odos plotus, pavyzdžiui, rankas ar kojas, patogiausia naudoti prietaisą slenkančiu režimu: paspauskite epiliavimo mygtuką ir jo neatleisdamos švelniai ir tolygiai braukite kūno paviršiumi. Šalindami plaukelius iš nedidelių zonų, švelniai prispauskite fotoepiliatoriaus galvutę reikiamoje vietoje, o tada paspauskite ir atleiskite epiliavimo mygtuką. Pasirodžius šviesos blyksniui perkelkite galvutę į kitą vietą.

Šalinant plaukelius iš jautrių kūno zonų arba pirmųjų fotoepiliavimo procedūrų metu rekomenduojame naudoti švelnų ir ypač švelnų režimą. Labai svarbu, kad fotoepiliatoriaus galvutė priglustų prie odos visa plokštuma. Braun Silk-expert Pro tinkamai naudoti jums padės korpuso šone esantys LED indikatoriai. Atsiradus net ir visai nežymiam tarpeliui tarp fotoepiliatoriaus galvutės ir odos, jie ima mirgsėti raudonai.

Baigę šalinti plaukelius nepamirškite nuvalyti fotoepiliatoriaus galvutę. Kad pulsuojantys šviesos impulsai savo darbą atliktų efektyviai, pradiniame etape fotoepiliatorių reikia naudoti kartą per savaitę. Akivaizdų procedūrų poveikį pamatysite jau po mėnesio. Vėliau prietaiso jums prireiks gerokai rečiau – tik pastebėjus naujas plaukelių atžalas.

Pradinis rekomenduojams kursas yra 4-12 savaičių. Pradinio kurso trukmė yra individuali ir priklauso nuo plaukelių ir odos tipo.

Fotoepiliatorių gali naudoti ir vyrai!

Su Braun Silk-expert Pro nesunkiai pašalinsite vyriškus krūtinės, nugaros, rankų, pilvo ir kojų plaukelius.

Užsakymo nr.: PT_88394725