Tiesioginės LNK transliacijos metu žiūrovai išvys išties įspūdingą renginį, kur pristatymus ir nominacijas keis muzikiniai pasirodymai bei šokiai. Tuo pasirūpins harmoningas vedėjų duetas, kuris šiam renginiu pradėjo ruoštis jau gerokai iš anksto. V. Baumila ir K. Radžiukynaitė kartu yra sukūrę ir išpildę ne vieną miuziklą, todėl šokiais ir dainavimu perteiks TECH TOP 2021 vakaro slaptų agentų temą.

Lapkričio 9 dieną vyksiančiuose TECH TOP 2021 apdovanojimuose tradiciškai bus išdalinti apdovanojimai geriausiai metų technikai. Metų televizoriai, telefonai, kompiuteriai, skalbyklės, viryklės, inovatyviausios metų prekės ir dar daugelio kitų kategorijų įrenginiai, kaip ir kiekvienais metais, bus išrinkti ir apdovanoti iškilmingo renginio metu, kartu su ryškiausiomis scenos ir televizijos žvaigždėmis.

7-ieji metai padiktavo temą

TECH TOP 2021 šou ruošiančių kūrybos namų „Elitaz“ vadovas Gediminas Jaunius sako, kad skaičius 7 įkvėpė sukurti šiemetinių apdovanojimų temą. Pasak jo, filmai apie šnipus kartais leidžia pamatyti, kokias technologijas turėsim po dešimtmečio ir net vėliau.

„Šnipų filmų tematika kaip niekas kitas tinka šiam vakarui. Įdomu tai, kad kažkada tokiuose filmuose matytas laikrodis, kuriuo galima skambinti, arba navigacijos sistema telpanti delne atrodė kaip mokslinė fantastika. Tačiau šiandien net vaikai turi išmaniuosius laikrodžius. Manau, kad labai gera tematika, o žinant, kad visas renginys labiau primins miuziklą nei įprastą apdovanojimų ceremoniją, tenka apsišarvoti kantrybe ir laukti. Juolab, kad miuziklas yra V. Baumilos ir K. Radžiukynaitės stiprioji kaip dueto pusė, todėl jau dabar galima drąsiai sakyti, kad tokių apdovanojimų Lietuva dar nematė“, – apie artėjančius TECH TOP 2021 apdovanojimus pasakoja G. Jaunius.

Balsavusiems – prizai

Komisija iš 30 asmenų, 1 mln balsų

Kaip ir kiekvienais metais TECH TOP 2021 apdovanojimuose laimėtojus lemia kompetentinga komisija sudaryta iš žinomų mokslininkų, menininkų, virtuvės šefų, verslininkų bei žvaigždžių. Kitą pusę lemia technika besidominčių žmonių balsas – jų laukiama daugiau nei milijono, o balsuoti skatina ir partnerių įsteigti prizai, „Sony“ „Android“ televizoriai, atitenkantys vienam iš tą savaitę balsavusių. Renginį inicijuojančio „Topo centro“ vadovas Remigijus Štaras džiaugiasi, kad kiekvienais metais TECH TOP apdovanojimai tampa didesni, o į balsavimą įsitraukia vis daugiau žmonių.

„Akivaizdu, kad technologijos keičia mūsų gyvenimus. Ir aš nebūtinai kalbu apie pačius naujausius mokslo ir inžinierių laimėjimus, kuriuos galima matyti Inovatyvių prekių ar Lietuvos technikos pasiekimo kategorijose. Pavyzdžiui, geras televizorius leidžia lengviau įsitraukti į rodomą turinį arba siurblys robotas taupo mūsų laiką, energijos sąnaudas ir leidžia kiekvieną dieną pasitikti švariuose namuose. Tokių pavyzdžių yra daugybė, todėl labai smagu, kad žmonės šiuo klausimu turi savo favoritus ir aktyviai balsuoja už juos nacionaliniuose technikos apdovanojimuose“, – savo mintimis dalijosi R. Štaras.

Organizatoriai praneša, kad žmonės už savo favoritus jau gali balsuoti portale Delfi.lt,
www.topocentras.lt ir „Topo centro“ parduotuvėse.

Užsakymo nr.: PT_88360243