Laimei, apie visa tai pagalvojo „Philips“ kompanija, sukūrusi „AMF220/15 3in1“ oro valytuvą su ventiliatoriaus ir šildytuvo funkcijomis viename įrenginyje. Tad pabandysime peržvelgti, ar jis tikrai vertas dėmesio.

Susitvarko su pagrindine savo užduotimi

Savaime aišku, pagrindinė šio įrenginio užduotis yra valyti orą. „Philips AMF220/15“ gali išvalyti orą kambariuose, kurių plotas siekia iki 42 m2, tuo tarpu 20 m2 kambario oras išvalomas vos per 17,5 min. Galima neabejoti išvalyto oro kokybe, kadangi naudojama 3 sluoksnių HEPA filtravimo sistema, kurią sudaro priešfiltris, HEPA filtras ir aktyvintųjų anglių filtras.

Kiekvienas filtro sluoksnis atsakingas už skirtingas daleles, todėl „Philips AMF220/15“ veikia efektyviau nei daugelis kitų oro valytuvų. HEPA filtravimo sistema pašalina 99,95 proc. ore esančių dalelių. Be to, „Philips AMF220/15“ turi ir kokybės jutiklį, kuris leidžia matyti oro kokybę įrenginio ekrane realiu laiku.


Puikiai ir šildo, ir vėsina

Prietaiso viduje esantis keraminis elementas sušildo orą vos per 3 sekundes ir leidžia sušildyti namus ypač greitai, kai šildymo sezonas dar nėra prasidėjęs. Šildytuvo režimas išpučia išvalytą orą, kad namuose kvėpuotumėte ir mėgautumėtės švariu ir maloniu oru. Lygiai taip pat veikia ir ventiliatoriaus režimas, tiekiantis švelnų gryno oro srautą ir idealiai tinkantis naudoti patalpose, kuriose yra pernelyg šilta ar tvanku.

Galėsite rinktis iš 3 ventiliatoriaus veikimo greičių: 7,5 W, 15 W ir 25 W, arba 3 šildymo greičių: 1250 W, 1500 W ir 2200 W. Na, o valdyti įrenginį galėsite nuotoliniu valdymo pultu.

Tad, jei norite oro valytuvo, o atskiram ventiliatoriui ar šildytuvui vietos skirti namuose nesiruošiate, šis prietaisas idealus pasirinkimas. Tai įrenginys, kuris užims mažai vietos ir dėl savo universalumo bus naudingas ištisus metus.

Užsakymo nr.: PT_88264777