Gyvenimas taps daug paprastesnis

„Saeco SM8889“ buvo sukurtas mėgautis tobulu kavos skoniu tiesiog namuose, dedant kaip įmanoma mažiau pastangų. Todėl vos keliais prisilietimais galėsite pasirinkti net tarp 22 rūšių gardžių kavos gėrimų: nuo espresso ir cappuccino iki espresso macchiato ar flat white. Šis aparatas turi net 7,84 colių jutiklinį ekraną, tad tai yra beveik tas pats, kas valdyti planšetę. Unikali šio aparato savybė yra ir WiFi ryšys – jūsų aparatas nuolat automatiškai atsinaujins ir ilgainiui tik tobulės.

Žinoma, daugelis aukštos klasės kavos aparatų pirkėjų jau turi savo mėgstamiausius nustatymus, tad jeigu savo mėgstamiausią gėrimą turite ir jūs bei kiekvienas šeimos narys ar geriausias draugas, galėsite išsaugoti net iki 8 skirtingų profilių.

Dažnai kavą geriate dviese? Su SAECO XELSIS SUPREMA“ pagaminti kavą su pienu dviems iš karto įmanoma vos vienu paspaudimu.

Saeco Xelsis Suprema SM8889

Stebinanti kokybė

Kavos aparato valdymo patogumas nėra toks svarbus, kaip kavos skonis. Bet ir čia SAECO XELSIS SUPREMA nenuvilia – jame esanti „BeanMaestro“ sistema automatiškai reguliuoja virimo nustatymus, taip išgaudama geriausią skonį ir aromatą iš pasirinktų kavos pupelių. Tereikia ekrane pasirinkti pupelių rūšį ir skrudinimą, o nustatymus jau parinks pats aparatas.

Saeco Xelsis Suprema SM8889

Nenusivils ir latte kavos gerbėjai dėl prietaise integruotos „LattePerfetto“ sistemos, kuri sukuria tirštą ir ypač švelnios tekstūros pieno putą. Negana to, šis aparatas turi ypač ilgaamžišką keraminį malūnėlį, kuris leis pasigaminti nemažiau kaip 20 tūkst. puodelių kavos. Taip pat, galėsite pasirinkti kavos malimo režimą net iš 12 žingsnių – visiškai pagal jūsų skonį.

Paprastesnė priežiūra

„SAECO XELSIS SUPREMA“ gamintojai sugebėjo nepamiršti ir to, kas paprastai vyksta po paskanavimo kava – priežiūros. Kaip ir visas naudojimosi šiuo aparatu procesas, ši dalis bus itin paprasta. Šiame įrenginyje yra įrengtas „AquaClean“ patentuotas filtras, kuris leis išsivirti iki 5000 puodelių kavos be nukalkinimo.

Saeco Xelsis Suprema SM8889

Tai yra aparatas, kuriame visas kavos gaminimo ir gėrimo ritualas yra apgalvotas nuo pat pupelių sumalimo iki aparto valymo. Viskas su SAECO XELSIS SUPREMA yra paprasčiau, o kava su šiuo apartu – ypač kokybiška. Tad jeigu norite aukščiausios klasės produkto, tai yra idealus pasirinkimas.