Palikite visus rūpesčius pačiam įrenginiui

Pagrindinis „Philips Perfectcare“ lyginimo sistemos privalumas yra tas, kad ji yra išmani. Visų pirma, ji naudoja kamerą ir dirbtinį intelektą su „ActiveSense“ technologija, kuri atpažįsta audinius ir automatiškai pagal tai reguliuoja temperatūrą ir garų kiekį, kad visi audiniai būtų išlyginti tobulai.

Na, o „Philips“ panaudotas „DynamiQ“ išmanusis jutiklis žino, kada ir kaip yra judinamas lygintuvas, todėl garai skleidžiami tik ten, kur jų reikia ir tada, kai jų reikia – kai kurie lygintuvai garus skleidžia nuolat, o to kartais gali būti paprasčiausiai per daug ir ilgainiui tai gali pakenkti jūsų rūbams.

Užtikrintumo jausmas lydi visur

„Philips PSG9050/20“ yra galingas įrenginys, galintis pašalinti visų drabužių raukšles. Visgi posakis, kad su didele galia yra ir didelė atsakomybė, atsirado ne veltui – įprasti galingi lygintuvai yra gan pavojingi ir jais drabužius galima sudeginti akimirksniu. „Philips PSG9050/20“ turi greito atvėsimo sistemą, todėl net ir palikę šią lyginimo sistemą ant drabužių ar lyginimo lentos, nesudeginsite jokių lyginamų audinių.

Be to, šis prietaisas tinkamas ir garinimui vertikaliai, kadangi „Philips PSG9050/20“ sveria visai nedaug, tad išlyginti užuolaidas ar, pavyzdžiui, pakabintus marškinius, galėsite be didelių papildomų pastangų. Tuo tarpu „SteamGlide Advanced“, puikiai slystantis ir maksimaliai įbrėžimams atsparus lygintuvo padas, garantuos, kad jūsų lyginimo sistema jums tarnaus ilgai ir užtikrintai.

Prie „Philips PSG9050/20“ ilgaamžiškumo prisidės ir automatinio išsijungimo bei „Easy De-Calc Plus“ technologijos, kurios sutaupys elektros energijos ir padės ištuštinti kalkių daleles.

„Philips PSG9050/20“ lyginimo sistema yra sukurta vertinantiems laiką ir tobulą rūbų išvaizdą. Tai yra neabejotinai inovatyviausia, unikali, ir viena universaliausių lyginimo sistemų rinkoje, kurią galima rekomenduoti kiekvienam, norinčiam turėti tobulai išlygintus drabužius dedant mažiau pastangų.