Maisto gamyba naudojant garus – būtinybė naujajai kartai

Šiais laikais dėmesys sveikai mitybai yra kaip niekad didelis. Būtent todėl ši naujoji „Electrolux“ orkaitė turi specialią „Steamify“ programą, leidžianti paruošti įvairiausius patiekalus dar paprasčiau. Tereikia pasirinkti kepimo temperatūrą ir orkaitė automatiškai pakoreguos garų lygį gaminimo metu. Tai leidžia ruošti ne tik įprastai orkaitėse gaminamą maistą, bet ir sveikesnius patiekalus, kuriems iki šiol reikėdavo pirkti atskirus įrenginius. Būtent tai buvo viena iš pagrindinių priežasčių, kodėl ši orkaitė tapo „Topo centro“ Tech TOP laimėtoja!

Jūs to dar nežinote, bet jūs norite nuotolinio valdymo galimybės

Išmanūs daiktai tampa vis populiaresni, tačiau daugelis, dar niekada neturėjęs nuotoliniu būdu valdomo įrenginio, abejoja to nauda. Su „Electrolux EOB9S31WX“ galėsite nuotoliniu būdu valdyti orkaitę programėle, o kai kurias funkcijas nustatyti net balso pagalba. Net neabejokite, kad labai greitai priprasite savo orkaitę valdyti tiesiog žiūrėdami televizorių. Taip, tai yra smulkmena, bet ji – labai maloni!

Electrolux EOB9S31WX

Patogus valdymas ir esant virtuvėje

Na, o jeigu jūsų naujosios technologijos visgi pernelyg nevilioja, šią orkaitę galėsite valdyti ir naudodami jutiklinį ekranėlį. Valdymas jame yra itin paprastas ir patogus, bet, ko gero, svarbiausia yra tai, kad orkaitėje rasite automatines kepimo programas, įvairias papildomas funkcijas, kaip maisto pašildymas ar greitas šaldyto maisto atšildymas garų pagalbas, efektyvias ir ekologiškesnes valymo garais programas ir dar daug naudingų kitų funkcijų.

Būti tiksliam dar niekada nebuvo taip parasta

„Electrolux EOB9S31WX“ turi ir specialų maisto termometrą, kuris suteikia galimybę kaskart pasiekti džiuginančių rezultatų. Maisto vidinė temperatūra matuojama tiksliai, todėl nesunkiai kontroliuojamas visas gaminimo procesas. O patiekalui pasiekus pageidaujamą temperatūrą, kepimo programa automatiškai sustabdoma, todėl, vėlgi, maisto gaminimu jums rūpintis reikės mažiau, o rezultatai bus geresni.

Electrolux EOB9S31WX

Atraskite dar daugiau

Šioje orkaitėje galite virti garų programoje. Taip gaminamos daržovės bus ne tik skanesnės, traškesnės bet ir turės daugiau vitaminų, o kiti patiekalai, tokie kaip mėsa ar žuvis, išsaugos maistines medžiagas savo viduje, o ne paliks jas vandenyje, kaip atsitinka verdant įprastu būdu.

Electrolux EOB9S31WX

Ar visos šios funkcijos tiesiogiai padarys jus geresniu šefu? Viskas priklauso nuo jūsų. Atraskite garus, pasinaudokite automatinėmis kepimo programomis ar išbandykite maisto termometrą, eksperimentuokite ir net nepajusite, kaip atradote kažką daugiau bei tapote šiek tiek geresniais, kūrybiškesniais virtuvės šefais.

Užsakymo nr.: PT_86029217