Kavos aparatą renkatės dėl paprastumo

Kaip ir kiti „Perfecta Evo“ serijos įrenginiai, šis aparatas buvo sukurtas mėgautis tobulu kavos skoniu tiesiog namuose, kaip įmanoma paprasčiau. Todėl vos vienu prisilietimu intuityviame LCD ekranėlyje galima paruošti daugybę gėrimų: nuo tradicinių espresso bei cappucino iki filtrinės kavos. Be abejo, „De‘Longhi“ turi ir daugiau pasirinkimų, kuriuos galima rasti atsidarius gėrimų meniu. Pasirinkimas, kurį jums pasiūlys šis aparatas, yra iš tiesų įspūdingas.

Kavos aparatas Delonghi ESAM420.40 B

Svarbiausia tai, kad „De‘Longhi“ skyrė ypač daug dėmesio paprastumui. „My“ mygtukas leidžia užprogramuoti gėrimų nustatymus pagal savo skonį ir vos vienu paspaudimu pasidaryti savo mėgstamiausią, unikalų gėrimą, o visi nustatymai LCD ekrane valdomi labai paprastai.

Kavos aparatas Delonghi ESAM420.40 B

Tiesa, „De‘Longhi“ sugebėjo nepamiršti ir to, kas paprastai vyksta po paskanavimo kava – priežiūros. Kaip ir visas naudojimosi šiuo aparatu procesas, ši dalis bus itin paprasta. . Nuo kalkių nuosėdų susidarymo integruota speciali sistema bei įrengtas vandens filtras. Nulašėjimo padėklo grotelės turi raudoną plūdę, kuri pakyla ir parodo, kad padėklas jau prisipildė (groteles galima plauti indaplovėje). Talpus tirščių konteineris lengvai išsiima ir išsivalo. Pieno sistema prasiskalauja paspaudus vos vieną mygtuką, o prireikus, visos dalys lengvai išsiardo ir yra plaunamos indaplovėje. Paprasčiau būti kažin ar gali, tad už tai „De‘Longhi“ tikrai galime pagirti.

Kavos aparatas Delonghi ESAM420.40 B

Ypač daug dėmesio gėrimams su pienu

Dar vienas „Perfecta Evo ESAM420“ išskirtinumas – automatinė „LatteCrema“ sistema pieno putos ir karšto pieno ruošimui. Su ja galite pagaminti tiek karštą pieną, tiek šilkinę lengvos konsistencijos pieno putą ar standesnę putą cappuccino kavai. Be to, galima naudoti ne tik įprastą pieną, bet ir augalinius sojų, migdolų, ryžių gėrimus. Paprastai kavos aparatai turi daug sudėtingesnes sistemas, tad tai – tikrai maloni staigmena.

Užsakymo nr.: PT_85829255