Daugiafunkcinis puodas, kuris niekada nedulkės lentynose

„SAGE SPR700“ yra slėginis ir lėto ruošimo daugiafunkcinis puodas, kuris žino, kokio laiko, temperatūros ir slėgio reikia skirtingiems produktams. Nors daug kam tai iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti kaip nebūtinas įrenginys, ilgainiui suprasite, kad be „SPR700“ gaminti tampa sudėtinga.

Tai paaiškinti galima paprasčiausiai tuo, kad šis daugiafunkcinis puodas yra beveik tobulai automatizuotas. Jis turi išmanias slėgio ir lėto ruošimo nuostatas, automatinio garų išleidimo funkcijas, tuo tarpu LCD ekranėlis paprastai ir aiškiai parodo, kada kyla slėgis, kada išleidžiami garai ir kitą svarbią informaciją.

Sage

Patikimą šio įrenginio veikimą užtikrina dvigubi jutikliai, tačiau jeigu norėsite, visus nustatymus galėsite pasirinkti ir patys: galėsite gaminti naudodami skirtingus slėgio nustatymus, temperatūras, o į patį puodą telpa net iki 6l maisto. Tad jeigu norite kažko, kas leistų sveiką maistą gaminti tikrai paprastai, tai yra tobulas pasirinkimas jums.

Kavos virimo aparatas, leidžiantis filtruotą kavą gaminti be didelių pastangų

„SAGE SDC450BSS the Precision™ Brewer“ yra itin įspūdingas 1,7 litrų talpos automatinis kavos aparatas, leidžiantis pagaminti kavą nuo pat pirmųjų žingsnelių automatiškai. Su juo neabejotinai galėsite patirti kitokį savo mėgstamiausios kavos skonį, nepaisant jos kilmės, amžiaus, skrudinimo naudojantis tikslios temperatūros nustatymais ir idealiu pupelių mirkymo laiku.

Galėsite rinktis iš 6 unikalių kavos gaminimo metodų, taip pat koreguoti išgaunamą kavos skonį pasirenkant laiką, srovę, mirkymo temperatūrą bei užpylimą. Nors „SAGE“ nori supaprastinti jūsų gyvenimą, tai nereiškia, kad su šio gamintojo įrenginiais visiškai neturėsite pasirinkimo laisvės.

Sage

Tiesa, jeigu norėsite kaip įmanoma paprastesnės patirties, tiesiog galėsite pasirinkti „Gold Cup“ standartą, kuris leidžia „SAGE“ termostatui automatiškai nustatyti vandens temperatūrą ir laiką, kurie atitinka ypač aukštus SCA standartus. Tad viskas bus jūsų rankose – kavą galėsite gaminti pagal savo nustatymus arba, jeigu pasitikite „SAGE“, tobulą gėrimą pagaminti galėsite be jokių papildomų pastangų ar žinių.

Sulčiaspaudė, galinti į gyvenimą įnešti daugiau spalvų

„SAGE SJB815 3X Buicer Pro“ neabejotinai leis jums išnaudoti visas vaisių ir daržovių teikiamas naudas ypač greitai ir patogiai. Su šiuo daiktu galėsite trinti, smulkinti, spausti sultis ar daryti visa tai vienu metu, tad tai nėra vieną funkciją turintis įrenginys.

Svarbu tai, kad net 5 „3X Buicer Pro“ integruotas programas galėsite pasiekti vos vienu prisilietimu. Tai leis lengvai optimizuoti laiko ir greičio kombinacijas, kad pasiektumėte tobulus rezultatus. Na, o „SAGE“ kokybė eilinį kartą nenuvilia. „Kinetix“ ašmenų ir talpos sistema leidžia smulkinti ir traiškyti net ir ledą, o šalto sukimo technologija leidžia sultims tekėti per nerūdijančio plieno diskus, apsuptus itališkų filtrų, kurie sukuria minimalų temperatūros pokytį – vos iki 1 °C.

Sage

Jeigu dar niekada nesate bandę „SAGE“ produktų, pasirinkite bent vieną iš šių trijų įrenginių ir suprasite, kodėl tai yra daugelyje pasaulio šalių populiarus ir puikiai žinomas gamintojas. Šie trys virtuvės pagalbininkai neabejotinai išsiskiria iš visų savo konkurentų ir stebina kokybe.

Užsakymo nr.: PT_85691430