Kompaktiškas ir paprastas

Šis kapsulinis kavos aparatas yra vienas mažiausių rinkoje, tačiau NESCAFÉ® Dolce Gusto® jį kūrė galvodami apie paprastumą ir naudotojų komfortą. Tai reiškia, kad „Genio S TOUCH “ ne tik neužims daug vietos jūsų virtuvėje, bet ir leis pagaminti ypač skanią kavą vos keliais judesiais naudojant intuityvų lietumui jautrų ekraną: pasirinkite nustatymą su specialiu nustatymo žiedu, paspauskite „pradėti“ mygtuką ir viskas – to yra gana.

„NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S TOUCH“

Būtent toks paprastas valdymas yra išskirtinė kapsulinių aparatų savybė ir „Genio S TOUCH“ ją turi nepaisant prieinamos įrenginio kainos. Žinoma, su šiuo aparatu galėsite keisti ir temperatūros, skonio intensyvumo nustatymus, tad pasirinkimų tikrai turėsite!

„NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S TOUCH“

Kokybė, kuri stebina

Visgi „Genio S TOUCH“ nėra tiesiog papuošalas ir nustebinti jis gali ne tik savo dizainu, bet ir stulbinančia kokybe: dėl itin didelio spaudimo, kavą pasigaminti galėsite vos per 30 sekundžių, o „espresso boost“ technologija leis pasimėgauti ypač intensyviu skoniu, jeigu tokio norite.

„NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S TOUCH“

Kalbant apie skonius, kaip ir kiti NESCAFÉ® Dolce Gusto® kavos aparatai, „Genio S TOUCH“ leidžia rinktis iš daugybės įvairiausių kapsulių, kurios suteikia galimybę labai lengvai išbandyti įvairiausio skonio ir aromatų kavos gėrimus.

„NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S TOUCH“

Gera kava gali mėgautis kiekvienas

„NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S TOUCH“ įrodo, kad už kokybę ne visada reikia mokėti daug. Šis įrenginys turi ne tik stulbinantį dizainą ar gausybę nustatymų, bet ir leidžia pasimėgauti skirtingomis opcijomis: tiek daugybe įvairiausių kapsulių, tiek skirtingų temperatūrų, dydžių ar intensyvumų kava. Su šiuo kavos aparatu viskas bus jūsų rankose ir už tai tikrai nereikės pakloti didžiulės sumos, tad jeigu ieškote kažko nebrangaus, bet patikimo, tai yra puikus pasirinkimas.

Užsakymo nr.: PT_85551849