Greitas ir užtikrintas veikimas

Visų pirma galima pastebėti, kad šis epiliatorius šalina plaukelius greičiau ir geriau nei kitos alternatyvos. „Silk-épil 9 Flex“ pincetai nedrasko, netampo ir nežaloja viršutinio odos sluoksnio, todėl ji išlieka lygi, švelni ir nesudirgusi. Šis įrenginys turi ir visomis kryptimis judančią galvutę, dėl kurios visas procesas yra dar sklandesnis.

Beje, „Braun“ epiliatorių flagmanas turi ir šveitimo funkciją, kuri ne tik pašalina negyvąjį odos sluoksnį, bet ir skatina odos atsinaujinimą: rinkitės vienu iš dviejų šveitimo šepetėlių ir mėgaukitės 3000 masažuojančių mikrovibracijų per minutę. Be to, reguliariai ją šveičiant išvengiama plaukelių jaugimo.

Braun Silk-épil 9 Flex

Mūsų dėmesį atkreipė ir tai, kad „Silk-épil 9 Flex“ yra pirmasis pasaulyje sumanus epiliatorius su „SensorSmart“ technologija, kuri apsaugo nuo per stipraus spaudimo ant odos, kad bandydami savo odą padaryti švelnia, jai nepakenktumėte.

Dizainas atnaujintas ne dėl įrenginio grožio

Nors daugeliui elektronikos įrenginių dizainas atnaujinamas tik dėl paties prietaiso patrauklumo, šiuo atveju naujas gaminio dizainas ir plonas, ergonomiškas korpusas leidžia patogiai epiliuoti net sunkiai pasiekiamose vietose, tokiose kaip pažastys. Be to, įrenginiu galėsite naudotis ir vonioje ar duše, kad procesas būtų dar malonesnis.

Braun Silk-épil 9 Flex

Šis prietaisas turi ir net 40 proc. platesnę galvutę nei jo pirmtakas, kas reiškia, kad teoriškai epiliavimo procesas turėtų užimti apie 40 proc. mažiau laiko, kadangi ši galvutė leidžia vienu judesiu pašalinti daug daugiau plaukų. Na, o 40 naujos konstrukcijos pincetų gali sugriebti pačius trumpiausius plaukelius, su kuriais nesugeba susidoroti net vaškas.

Tobulas pasirinkimas ieškantiems geresnio būdo odos priežiūrai

Jeigu esate turėję epiliatorių, tikriausiai jau žinote, kad nuolat naudojantis epiliatoriumi plaukeliai suplonėja, o jų šalinimas pasidaro lengvesnis ir greitesnis. Be to, oda išlieka lygi iki 4 savaičių, nors šis laikas šiek tiek priklauso ir nuo individualaus plaukelių augimo greičio.

Braun Silk-épil 9 Flex

Tad „Braun SES 9010 Flex 3D“ yra itin protingas pasirinkimas, ypač jeigu negalite prisiversti kiekvieną mėnesį užsirašyti į depiliaciją vašku. Tai yra išmaniai ir kokybiškai veikiantis, ypač paprasto dizaino belaidis epiliatorius, kurį galime rekomenduoti visiems.

Užsakymo nr.: PT_85549733