77 coliai nėra per daug

Jeigu dabar turite 40-55 colių įstrižainės televizorių, galimai galvojate, kad 77 coliai yra per daug. Daugeliu atveju esate visiškai neteisūs – šiuo atveju net ir tokio dydžio televizorius neatrodo per didelis paprasčiausiai todėl, kad jis yra 8K raiškos.

Televizorius

Tai reiškia, kad „OLED77ZX9LA“ turi 4 kartus daugiau pikselių nei šiuo metu rinkoje įprastais laikomi 4K televizoriai. Ir nors 8K turinio rinkoje nėra labai daug, jo vis daugės (ypač su naujųjų žaidimų konsolių pasirodymu), o žemesnės raiškos turinį 3-ios kartos „LG α9“ procesorius su dirbtiniu intelektu pakelia iki 8K raiškos taip, tarsi tai būtų originalus turinys, nufilmuotas šia raiška.

Įdomu ir tai, kad nepaisant milžiniško šio televizoriaus dydžio, dėl jo „Gallery“ tipo dizaino, „OLED77ZX9LA“ galima nesunkiai pakabinti ant sienos ir ten jis atrodo tiesiog tobulai, kadangi šio TV korpusas yra visiškai plokščias.

Kokybė stebina kaskart

Šis „LG“ televizorius naudoja OLED technologiją, kas reiškia, kad kiekvienas pikselis yra uždegamas individualiai. Tai reiškia ne tik ypač ryškias spalvas, bet ir tobulai sodrią juodą spalvą, kas yra nepasiekiama visų kitų tipų ekranams.

Televizorius

Stebina ir tai, kad į tokį ploną televizorių „LG“ sugebėjo sutalpinti ir pakankamai galingus garsiakalbius, palaikančius „Dolby Vision IQ“ ir „Atmos“ technologijas filmams žiūrėti su šiokiu tokiu cinkeliu.

Investicija į ateitį

Nors „OLED77ZX9LA“ kainuoja tikrai nemažą sumą, tai yra puiki investicija į ateitį tiems, kas dievina virtualias pramogas. Dėl 8K raiškos ir naujausios „Nvidia G-Sync“ technologijos palaikymo, būsimi „Nvidia RTX 30“ serijos vaizdo plokščių naudotojai galės mėgautis aukščiausios klasės 8K žaidimais ir būtent šis televizorius suteiktų geriausią galimą patirtį.

Tai yra televizorius tiems, kas turi arba planuoja įsigyti naujausią kompiuterį su galingiausia vaizdo plokšte, naujos kartos žaidimų konsoles. Šis televizorius yra tiems, kas praleidžia daug laiko su žaidimais, „Netflix“ ar „YouTube“. Būtent šiems žmonėms investuoti į tokį daiktą yra verta. Televizorius vis rečiau naudojame tradicinei televizijai, ką ir įrodo šis „LG“ kūrinys.

Televizorius

Užsakymo nr.: PT_85525355