Įsikūręs inovatyviausiame Nyderlandų regione

„Fontys“ – geriausia vieta visiems, pametusiems galvą dėl technologijų, verslumo ir kūrybiškumo. „Brainport” regione įsikūrusio universiteto šurmulys ir inovacijos pasiekė beveik kiekvieną žemės kampelį – tai suteikia didžiulį pranašumą mūsų studentams, galintiems dirbti tarptautinėse kompanijose ir spręsti realias problemas. Eindhovenas, Venlo ir Tilburgo miesteliai yra vos už kelių valandų kelio nuo didžiausių ir svarbiausių šalies miestų. O 150 km spinduliu esantys šeši pagrindiniai oro uostai leidžia lengvai ir patogiai keliauti namo arba į bet kurią kitą pasaulio šalį.

Fontys

29 tarptautinės bakalauro ir magistro programos

„Fontys“ siūlo bakalauro ir magistro studijas anglų kalba, apimančias pačias įvairiausias sritis:

• Komunikacija;
• Ekonomika ir marketingas;
• Inžinerija;
• Dailė ir vaidyba;
• Informacinės technologijos;
• Logistika;
• Kineziterapija.

Studijų programos yra labai įvairios ir apima teoriją, praktiką bei baigiamąjį darbą. Studijų metu studentai skatinami išplėsti ir pagilinti savo žinias kituose Olandijos aukštojo mokslo institutuose ar užsienio universitetuose.

Fontys

Asmeninis dėmesys

Mes stipriname savo studentų indėlį visuomenei ir bendruomenei, suteikdami jiems atvirą mokymosi aplinką, kurioje jie yra ir tarptautinės, ir nacionalinės bendruomenės dalimi. Mūsų darbuotojai ir dėstytojai teikia asmenines konsultacijas, kad studentai galėtų tobulėti ir gerinti savo žinias.

Partnerystė su regionu

„Fontys“ daro didelę įtaką kiekvienam visuomenės sektoriui dėl savo švietimo programų ir tyrimų įvairovės. Tai suteikia studentams tarptautinės karjeros galimybes Olandijoje ir svetur.

Technologijos, verslumas ir kūrybiškumas visuomenei

Kartu su partneriais norime padėti formuluoti, spręsti ir tirti visuomenei svarbius klausimus. Šiam bendradarbiavimui būtinos žinios ir įgūdžiai technologijų, verslumo ir kūrybiškumo srityse.

Fontys

Priežastys, kodėl studentai turėtų pasirinkti „Fontys“

• Aukštos kokybės mokymas: interaktyvus ir į studentą orientuotas mokymo stilius;
• Nedidelės grupės, kuriose kiekvienas dėstytojas žino visų studentų vardus;
• Buvimas tarptautinės bendruomenės dalimi;
• Teorinių ir praktinių žinių balansas;
• Šiuolaikinė ir tarptautinė mokymosi aplinka;
• Esamų studentų parama;
• Puikus pasiekiamumas: lengva keliauti į kitas užsienio šalis;
• Gyvenk, mokykis ir dirbk išmaniajame regione.

Catalina Susnea: „Universitetas, atitinkantis mano reikalavimus“

Ar dalyvaujate kokiuose nors projektuose? Papasakokite apie projektus ir savo patirtį juose.

„Aš čia jau pusantrų metų ir dalyvavau daugybėje projektų. Tiesą sakant, tai yra vienas geriausių „Fontys“ dalykų. Jei esate toks asmuo, kuriam reikia šiek tiek postūmio, „Fontys“ – būtent ta vieta, kuri suteiks jums visas įmanomas galimybes. Mokymosi programos kuriamos taip, kad studentai turėtų galimybę prisijungti prie skirtingų grupių ir projektų.

Fontys

Ar „Fontys“ atitinka visus jūsų studijų proceso reikalavimus?

„Taip! Galiu drąsiai sakyti, kad šis universitetas atitinka visus mano reikalavimus: nuo puikių dėstytojų, geros mokymo medžiagos iki techninės įrangos, kurią galima pasiskolinti iš universiteto.“

Fontys

Ar teko patirti kultūrinį šoką? Kaip jį įveikėte?

„Tai yra tai, ko tikrai maniau, kad niekada nepatirsiu, bet vėliau tai atsitiko, kaip ir daugeliui kitų. Manau, kad kultūrinį šoką įveikiau, kai pirmą kartą grįžau į savo gimtąją šalį (Rumuniją) atostogų metu.

Ar rekomenduotumėte „Fontys“ kitiems studentams? Kodėl?

„Taip, tikrai rekomenduoju „Fontys“ būsimiems studentams! Šį universitetą rekomendavau ir keliems savo draugams. Kodėl gi ne? Universitetas turi viską, ko reikia studentams, norint tobulinti savo įgūdžius ir žinias. Tuo labiau, kad visa aplinka čia yra draugiškesnė nei kitur. Pavyzdžiui, visi dėstytojai stengiasi būti draugais ir patarėjais, o ne tik išlaikyti dėstytojų-studentų santykius. Tai iš tikro suteikia daugiau drąsos ir pasitikėjimo kreiptis į juos, prašyti pagalbos ar patarimo. Niekas jūsų neteis, nesvarbu, kokią problemą turėsite.

Daugiau informacijos apie „Fontys“ ieškokite čia.

Užsakymo nr.: PT_87374385