Jau keletą metų iš eilės vienas populiaresnių universitetų Didžiojoje Britanijoje, kurį renkasi lietuviai, yra University of Derby. Vieni jį renkasi nes jame itin platus studijų pasirinkimas, kur kiekvienas sau gali surasti tinkamą specialybę, kiti – dėl to, kad universitetas apdovanotas TEF auksu – prestižiniu apdovanojimu už nepriekaištingą mokymo kokybę. University of Derby tarptautiniams studentams gali pasiūlyti geriausią Anglijoje studentų centrą ir ypatingai geras apgyvendinimo galimybes.

Derby City Sadler Gate

Universitetas didžiuojasi savo praktiškumu ir teigia, kad jų absolventams nekyla klausimo „o kas dabar?“ gavus diplomą, nes jie jau yra save išbandę realiose darbinėse situacijose. Studentai mokosi simuliacinėse aplinkose pagal savo pasirinktą specialybę: renginių ir teismo salėse, išmaniose virtuvėse, observatorijoje, šiltnamiuose, SPA erdvėse. Įvairios užduotys atliekamos moderniai įrengtose fotografijos, muzikos, kriminologijos, kompiuterių ir inžinerijos laboratorijose. Taip pat University of Derby bendradarbiauja su įvairias verslais, kur studentai raginami atlikti praktiką.

Jei University of Derby arba studijos Didžiojoje Britanijoje jus sudomino, bet į galvą lenda klausimai apie BREXIT, studijų finansavimą, apgyvendinimą, o gal norite tiesiog daugiau sužinoti apie savo galimybes įstoti į pasirinktą universitetą, kviečiame susisiekti su KALBA komanda, kuri nemokami atsakys į visus su studijomis Didžiojoje Britanijoje susijusius klausimus.

One Friar Gate Square site

Užsakymo nr.: PT_84551355