Nebeįsivaizduoja dienos be išmaniojo laikrodžio

Prieš metus aktyviai bėgioti pradėjęs vilnietis Mindaugas sako apie išmanųjį laikrodį, su įvairiomis rezultatų ir nubėgto atstumo fiksavimo funkcijomis, pradžioje negalvojo, tačiau laikui bėgant, stebėti savo progresą vien tik mobiliuoju telefonu, pasak jo, tapo tiesiog nepatogu.

„Dėl pandemijos kaip ir daugeliui perėjus prie nuotolinio darbo, kur kas daugiau laiko pradėjau leisti namuose. Tačiau namams tapus ne tik poilsio, bet ir darbo vieta, krito fizinis aktyvumas, todėl nusprendžiau pradėti bėgioti ir taip palaikyti gerą formą. Tik pradėjęs, nubėgtus kilometrus, sudegintas kalorijas ir kitus rodiklius fiksavau savo mobiliajame telefone, tačiau kuo daugiau bėgau, tuo labiau pasigedau patogesnio ir funkcionalesnio įrenginio, kurio nereikėtų pastoviai traukti iš kišenės, tikrinti, įjunginėti jame esančią programėlę ir panašiai“, – prisimena vyras.

Pasak jo, ilgai sukti galvos, kas galėtų būti tas prietaisas, kuris bėgimą perkeltų į kitą lygį, nereikėjo.

„Ne kartą buvau girdėjęs apie išmaniuosius laikrodžius, todėl ilgai negalvojęs, nuvykau į „Telia“ saloną ir pasikonsultavęs su ten dirbančiais specialistasis išsirinkau savo poreikiams pritaikytą „Samsung“ modelio išmanųjį laikrodį“, – pasakoja vilnietis.

Šiandien, pasak Mindaugo, šis prietaisas jau yra tapęs neatsiejama jo gyvenimo dalimi – kai daugelis žmonių, vos tik pabudę iš miego, atsidaro mobilųjį telefoną, vilnietis sako savo rytus pradedantis nuo išmaniojo laikrodžio.

„Pasitikrinu orų prognozę, išmiegotą laiką, paskaitau rekomendacijas bėgimui. Laikrodis turi visas man reikalingas funkcijas: skaičiuoja nubėgtus kilometrus, širdies ritmą, numestus kilogramus, o susiejęs jį su belaidėmis ausinėmis, bėgiodamas klausausi mėgstamos muzikos“, – pasakoja vyras.

Greitai pakeitė nuomonę

Na, o štai klaipėdietė Milda sako išmanųjį „Apple“ laikrodį įsigijusi dėl labai patikusio jo dizaino, tačiau net pati nepastebėjo, kaip šis įrenginys tapo kur kas daugiau nei tik stilingas aksesuaras.

„Pasakysiu atvirai, laikrodį rinkausi daugiau kaip aksesuarą ir tikrai negalvojau, kad jis gali tapti tokiu puikiu pagalbininku. Tačiau vienas kitas „pasižaidimas“ su juo, ir šiandien šis prietaisas jau yra geriausias mano kompanionas įvairiose situacijoje“, – pasakoja pašnekovė.

Dabar Milda savo išmanųjį laikrodį sako daugiausiai naudojanti darbo tikslais: el. pašto tikrinimui, atsakinėjimui į klientų žinutes ir skambučius.

Išmanusis laikrodis ir telefonas

„Susiejus jį su telefonu, tikrai kur kas patogiau yra atsiliepti į skambučius, atrašyti į trumpas žinutes. Labai patinka ir tai, kad darbotvarkėje palikus priminą apie susitikimą ar kitokį įvykį, laikrodis apie tai informuoja pranešimu, todėl pasiteisinimų, kad kažką pamiršau ar vėluoju, dabar nebeturiu“, – juokiasi moteris.

3 išmanieji laikrodžiai laisvalaikiui, darbui ir sportui

Tai, jog kalbinti pašnekovai išmaniuosius laikrodžius gali naudoti įvairiose gyvenimiškose situacijose, garantuoja eSIM technologija, kuri šiuos įrenginius paverčia telefonais, piniginėmis, muzikos grotuvais ar net navigacijos sistemomis.

Turintiems „Samsung“ mobilųjį telefoną, „Telia“ laikrodžių kategorijos vadovė Urtė Rasimavičienė rekomenduoja rinktis naująjį „Samsung Galaxy Watch4 LTE“ išmanųjį laikrodį, kurio funkcijų įvairovė, kaip teigia specialistė, nustebins net ir didžiausius skeptikus.

„Tai pakankamai universalus modelis, kuris dėl savo naujo dizaino, Google ekosistemos, didelio populiarių programėlių pasirinkimo ir funkcijų įvairovės sužavės daugelį. Pirmiausia, šis laikrodis yra puikus gyvenimo būdo ir sveikos gyvensenos partneris, su daugybe pažangių funkcijų: nuo pulso matavimo, žingsnių skaičiavimo, aktyvumo stebėsenos (įvairių treniruočių tipų palaikymo), muzikos klausymosi iki sveikatos rizikų, miego stebėjimo, kūno sudėties skaičiavimų. Taip pat jį verta rinktis dėl jo universalaus dizaino, kurį galima pritaikyti prie bet kokio stiliaus, bei atsparumo vandeniui ir dulkėms. Tačiau svarbiausia, jog įsigiję tokį laikrodį, palaikantį eSIM funkciją ir užsisakę eSIM paslaugos planą, būsite visur pasiekiami net ir be telefono“, – pasakoja U. Rasimavičienė.

Tuo tarpu „Apple“ fanams „Telia“ specialistė rekomenduoja atkreipti dėmesį į „Apple Watch SE LTE“ – stilingą ir funkcionalų laikrodį, iš kitų modelių išsiskiriantį ne tik savo forma, bet ir galimybėmis.

„Pažangūs laikrodžio jutikliai stebi visus naudotojo fizinio pasirengimo ir treniruočių tikslus, o tai reiškia, kad šis įrenginys yra puikus pagalbininkas ir sportuojant, ir miegant, nes skaičiuoja ne tik nueitus žingsnius, sudegintas kalorijas, širdies ritmą, bet ir miego ciklą. Naudojant „Apple Play“, juo galima saugiai ir greitai atsiskaityti už pirkinius tiesiog nuo riešo, o užsisakius jau minėtą e-SIM funkciją, atsiliepti į skambučius, gauti žinutes ir klausytis muzikos net jei šalia nėra jūsų „iPhone“, – aiškina U. Rasimavičienė.

Na, o štai aktyvaus sporto ir sveikatingumo šalininkams, pašnekovė pataria išbandyti „Fitbit Versa 3“ modelį, kuris, pasak jo, yra tikras motyvatorius palaikyti fizinį aktyvumą bei sveiką gyvenseną.

„Stiprioji šio modelio pusė – programėlė su individualizuotais patarimais sveikatos gerinimui. Su šiuo laikrodžiu labai patogu stebėti savo sveikatos, veiklos ir miego informaciją, jungtis prie socialinių iššūkių, gauti įžvalgas ir matyti tobulėjimo progresą. Laikrodis turi integruotą GPS, 24/7 stebimą širdies ritmą, Aktyvių Zonų Minučių skaičiavimo, Miego stebėjimo ir Miego Taškų funkcijas, o 6 ir daugiau dienų veikianti bateriją su greito įkrovimo funkcija labai patiks tiems, kuriuos vargina pernelyg dažnas įrenginio krovimas“, – teigia „Telia“ atstovė.

Išsirinkti jums tinkantį išmanųjį laikrodį, galite apsilankę .

Užsakymo nr.: PT_88164061