Tarptautinę aludarių dieną „Volfas Engelman“ visuomet stengiasi paminėti originaliai, nuotaikingai ir įspūdingai, todėl tradicijos kelti šventės kartelę vis aukščiau žadama nesulaužyti ir šįmet.

„Vieta, kurioje esame – senovinis aludarystės kvartalas, tad norėjosi veiklos, kuri šią vietą galėtų įprasminti, sugrąžintų jai aludarystės dvasią“ – apie jau ketvirtus metus organizuojamą aludarių dienos šventę pasakoja „Volfas Engelman“ generalinis direktorius Marius Horbačauskas.

Kaune organizuojama šventė nuo kitų skirsis ne tik tikra aludarių aura, bet ir viską vainikuojančiu grandioziniu koncertu, kuriame pasirodys visiems žinomi atlikėjai – Jurgis Bruzga, The Roop, G&G Sindikatas, Jovani ir JessicaShy.

„Praėjusių metų pabaigoje sužinojome, kad tarp Lietuvos alaus prekės ženklų esame pats mylimiausias ženklas, tad už šią meilę savo draugams norėjome atsidėkoti – taip gimė idėja surengti koncertą, – pasakoja Mantas Matukaitis, „Volfas Engelman“ rinkodaros vadovas. – Renginys visiems norintiems dalyvauti – visiškai nemokamas, o tie, kurie atvykti galimybių neturi, sudalyvauti renginyje gali ir nuotoliniu būdu – stebėdami tiesioginę transliaciją LNK kanalu.“

Išsisaugokite datą, nes „Volfas Engelman“ žada nepakartojamą šventę!

DATA: 2021 07 16, penktadienis
LAIKAS: durys atsidaro 16:00 val.
VIETA: Kaunas, Volfas Engelman Studijos terasa/bravoro prieigos
TIESIOGINĖ TRANSLIACIJA: LNK kanalu
ATLIKĖJAI: Jurgis Bruzga, The Roop, G&G Sindiktas, Jovani ir JessicaShy

Festivalis bus atviras visiems dalyviams su galimybių pasais. Jeigu galimybių paso neturite, prieigose bus galimybė pasidaryti PGR testą vietoje.

Užsakymo nr.: PT_87683945