„Visoje Lietuvoje aktyviai plečiame ir modernizuojame savo parduotuvių tinklą. Norime pirkėjams pasiūlyti dar patogesnį ir greitesnį apsipirkimą, suformuoti jų poreikius bei kokybės kriterijus atitinkantį statybos, remonto, apdailos ir sodo prekių asortimentą“, – pažymi „MOKI VEŽI“ marketingo vadovė Eglė Gružauskienė.

Moki Veži

2016 metais atidarytame prekybos centre atnaujinta prekybinė įranga, sumontuoti kainų tikrinimo aparatai, išplėstas ir labiau pirkėjų poreikiams pritaikytas asortimentas. Taip pat atnaujintas ir parduotuvės interjeras.

Moki Veži

„Atsižvelgdami į ypač sudėtingą situaciją karantino metu ir siekdami nesudaryti nepatogumų savo klientams, parduotuvės rekonstrukciją pradėjome dar 2020-ųjų pabaigoje, Vyriausybei uždarius fizines parduotuves. Kadangi šiuo metu dėl pandemijos pirkėjų srautas vis dar ribojamas, Naujojoje Vilnioje taip pat įrengėme kitose parduotuvėse pasiteisinusią modernią pirkėjų srautų skaičiavimą sistemą, palengvinančią darbuotojų darbą ir užtikrinančią visapusišką pirkėjų saugumą“, – teigia E. Gružauskienė.

Moki Veži

E. Gružauskienė priduria, kad atnaujinant parduotuvę daug dėmesio skirta ir klientų apsipirkimo patirčiai bei kokybei gerinti. Profesionaliems meistrams, naujakuriams, įmonėms ar kitiems didesnius statybinių prekių kiekius perkantiems klientams patobulintos „Statybų Avilio“ erdvės, pakoreguota įvažiuojamosios zonos, kurioje prekės pakraunamos tiesiai į automobilį, navigacija.

Moki Veži

Rekonstruojant sodo prekių skyrių įkurtas atskiras ir patogesnis įėjimas į lauko prekių zoną, kurioje gausus sezonui aktualių lauko augalų, gėlių, žemių, substratų, medelių, vazonų ar kitų prekių pasirinkimas.

Moki Veži

Papildytas apdailos, santechnikos, įrankių prekių asortimentas. Įkurtos specialios ekspozicinės zonos apdailos bei remonto prekių skyriuose. Nepamiršti ir iki išnaktų besidarbuojantys meistrai – išplėstas maisto prekių bei gėrimų prekių pasirinkimas.

Moki Veži

Per pastaruosius kelis metus „MOKI VEŽI“ iš viso rekonstravo per dešimt parduotuvių visoje Lietuvoje bei atidarė net keturias naujas, įspūdingo dydžio ir prekybinio ploto parduotuves Kaune, Kėdainiuose, Mažeikiuose bei Vilniuje, Pilaitės mikrorajone.

Moki Veži

Užsakymo nr.: PT_87055617