Priežasčių, kodėl šis raudonasis plakiklis yra įgyjęs ikonos statusą, toli ieškoti nereikia. Pradėkime nuo įdomaus fakto, kad „KitchenAid“ yra tik metais jaunesnė už Estijos Respubliką – 1919 metais Herberto Johnsono sukurtas maišytuvas amerikiečių namų šeimininkių gyvenimą palengvino jau antrame dešimtmetyje. Pagaliau namų šeimininkių rankos turėjo daugiau laisvės ir, atrodo, nesibaigiančių darbų, kuriuos reikia atlikti, sąrašas šiek tiek sutrumpėjo. Tai iki šiol yra viena iš pagrindinių priežasčių, kodėl „KitchenAid“ namuose yra laukiamas taip, kaip naujas šeimos narys. Ne mažiau svarbu, kad dėka plakiklio aukščiausio lygio virėjais gali tapti ir tie, kurie dar niekada neminkė tešlos ir neplakė kiaušinių baltymų.

Nedaugelis žino, kad dar prieš tai, kai legendinis raudonasis plakiklis pasiekė namų šeimininkių namus, jam pavyko pasiekti dar kelis tikslus. O tiksliau tai, kad Johnson prietaisą pradėjo iš tikrųjų kurti jau 1908 metais ir iš pradžių jis buvo skirtas taupyti kepėjų laiką. Dar prieš namų šeimininkes, plakikliu spėjo pasidžiaugti ir Jungtinių Valstijų karinis jūrų laivynas, sutaupydamas laiko gaminant maistą didelėms asmenų grupėms. Taigi, dabartinio virtuvės karaliaus istorija iš tiesų yra dar gilesnė ir reikšmingesnė.

Sugeba žymiai daugiau nei tik plakti ir minkyti

Kaip jau įprasta legendoms, plakiklis iš esmės nėra pakitęs nuo 1936 metų, kai jis įgijo savo ikoniškąją išvaizdą. Tačiau laikui bėgant atsirado naujos spalvos, modeliai, apdaila ir aksesuarai. Kalbant apie pastaruosius, tai aksesuarų dėka prietaisą galima paversti – staigmena-staigmena – sulčiaspaude, virtuviniu kombainu, birių produktų malūnu, mėsmale, makaronų ruošimo presu ar net visų vaikų taip giriamu – ledų gamybos aparatu. Tačiau aksesuarų asortimentas tuo neapsiriboja, o tai reiškia tik vieną – nedaugelis šeimininkių savo namuose išnaudoja visą šio prietaiso potencialą. Nors pats plakiklis laikui bėgant tapo viena populiariausių vestuvių dovanų, tai aksesuarai ir priedai yra geri ir praktiški dalykėliai, kurių galite dovanų prašyti iš savo draugų ir artimųjų vėl ir vėl.

Nebūtinai raudona spalva

Nors „KitchenAid“ žinome daugiausia iš jo klasikinės raudonos spalvos, iš tikrųjų spalvų pasirinkimas šiandien yra be galo platus, todėl į kiekvieną virtuvę galima rasti savo. Pavyzdžiui, šių metų spalva buvo pasirinkta graži ir šilta medaus spalva honey. Jei spalvų, iš kurių rinktis, yra daugiau nei 30, tai atskiras klausimas yra dar ir apdaila – rinktis matinį, blizgantį ar metalinį? Pasirinkimą dar labiau sunkina tai, kad vis daugiau žmonių galvoja, kad nėra būtina, kad viskas būtų vienos spalvos. „KitchenAid“ leidžia žaisti ir derinti vis daugiau spalvų ir apdailos būdų, taip įnešant į virtuves asmeniškumo. Be to, visada galima ir vėliau pabūti dizaineriu, ir savo plakikliui (bei visai virtuvei) suteikti naują išvaizdą, pavyzdžiui, naujo dubens pagalba.

Suderinkite virtuvės prietaisus tarpusavyje

Rezultatas yra ypatingai įspūdingas tuomet, kai virtuvės prietaisai sudaro atskirą ansamblį. „KitchenAid“ yra geras pasirinkimas būtent dėl to, kad produktų asortimentas neapsiriboja plakikliais, tačiau yra ir kitų, tokio pat dizaino prietaisų. Pavyzdžiui, trintuvai, kurie yra vieni galingiausių savo kainų kategorijoje, taip pat ir skrudintuvai, virduliai, kavos aparatai, virtuviniai kombainai ir rankiniai trintuvai. Beje, kitą rudenį galima tikėtis jau ir belaidės serijos. Tai reiškia, kad naujų narių, kuriais papildyti savo puikų ansamblį, yra nemažai ir bus dar daugiau. Jei negalite iš karto įsigyti viso ansamblio, labai gera idėja, kaip laikui bėgant surinkti norimą kolekciją, yra įtraukti juos į savo dovanų sąrašą. Arba dar geriau, kodėl nepaprašius, kad jums padovanotų „KitchenAid“ dovanų kortelę. Beje, pastaroji yra gera dovanos idėja ir draugams, kurie jau seniai svajojo apie „KitchenAid“, tačiau dar nežengė šio paskutinio lemiamo žingsnio. Tokiu būdu gavėjas gauna staigmeną, o dovanojantysis gali nesivarginti dėl spalvos ar apdailos pasirinkimo.

Viena, kas vienija „KitchenAid“ prietaisus, yra jų universalumas. Pavyzdžiui, nereikia bijoti, kad trintuvas virtuvėje galės gaminti tik kokteilius. Priešingai, jis sėkmingai pagelbės gaminant sriubas, tešlą ir pesto. Lygiai tas pats yra ir su virtuviniu kombainu, kuris plaka, smulkina, pjausto, trina, minko ir sumaišo. Taigi nesvarbu, ar reikia minkyti picos tešlą, ar supjaustyti agurką – galite pasikliauti virtuviniu kombainu.

Kiekvienos virtuvės puošmena

Neretai didžiausią dėmesį virtuvės dizaine traukia ne baldai ar stalviršis, kaip būtų galima manyti, o nesenstantys ir visuomet stilingi „KitchenAid“ prietaisai. Nenuostabu, kad 1997 metais San Francisko modernaus meno muziejus „KitchenAid“ plakiklį išrinko amerikietiško dizaino ikona.

Aišku viena – su „KitchenAid“ nereikia bijoti, kad nusipirksi kiaulę maiše. Priešingai, visi prietaisai gerai žinomi jau šimtą metų būtent dėl savo pajėgumo, kokybės ir ilgaamžiškumo. Štai geras patarimas, kaip patikrinti įrangos kokybę ir patikimumą. Norėdami tai padaryti, atkreipkite dėmesį į gamintojo garantijos sąlygas – jei jis įsitikinęs savo produkto efektyvumu, jis nebijo jam suteikti ir atitinkamą garantiją. „KitchenAid“ prietaisams taikoma ilgesnė nei vidutinė garantija, kuri tam tikriems prietaisams siekia net dešimt metų. Be to, „Artisan“ maišytuvui suteikiama 30 dienų grąžinimo teisė su galimybe atgauti visus pinigus. Beje: „KitchenAid“ plakikliai vis dar gaminami ten, kur prasidėjo jų sėkmės istorija - Amerikoje.

PS! Šiuo metu „KitchenAid“ vykdo puikią pavasario kampaniją. Daugiau informacijos apie įdomius specialiuosius pasiūlymus rasite mūsų svetainėje.

Užsakymo nr.: PT_86873337