Galimybė rinktis iš tūkstančių dovanų

Prisimindamas pirmojo karantino patirtį, savo klientams L. Bazilius siūlo ir toliau naudotis naujais įpročiais pirkti prekes elektroninėse parduotuvėse. Pašnekovas pastebi – per pandemiją internetinė prekyba vaikiškais drabužiais, žaislais ir kitais reikmenimis išaugo daugiau nei dukart, o žaislų pardavimai – triskart. Todėl, anot L. Baziliaus, tėvams išsigelbėjimu tapęs įprotis pirkti internetu, šiuo metu gali užtikrinti saugias, ramias ir sveikas Kalėdas.

„Džiaugiamės, jog, atliepdami pirkėjų poreikius, laiku atidarėme internetinę parduotuvę www.zaisluplaneta.lt. Kruopščiai pasistengėme savo e. prekybą išvystyti patogiai, klientams pateikti išsamius visų žaislų aprašymus, nuotraukas ir visą kitą būtiną informaciją. Suprantame, kad šiuo metu, iki Kalėdų likus visiškai nedaug laiko, kiekvienas nori būti ramus, jog dovanas gaus visi, ypač mažiausieji šeimos nariai. Todėl dirbame pilnu pajėgumu, prireikus pagalbos, pirkėjus konsultuojame svetainėse nurodytu elektroniniu paštu ir stengiamės greitai pateikti atsakymus“, – pabrėžia L. Bazilius.

Pašnekovas priduria: elektroninėse „Žaislų planetos“ ir „Baby City / Toy City“ parduotuvėse yra prieinamas visas – daugiau nei 10 tūkst. prekių – asortimentas. Todėl pirkėjai tikrai ras, ką išsirinkti, o dovanomis pasirūpinę nedelsdami, jas saugiai atsiimti parduotuvėje arba paštomate.

Mažieji be Kalėdų džiaugsmo neliks

Užsiminęs apie būtinybę nelaukti paskutinių dienų iki švenčių ir dovanas pirkti anksčiau, L.Bazilius tikina – tokiu būdu apdairūs pirkėjai gali tiek įsigyti paklausiausias prekes, tiek jas laiku padėti po eglute.

„Tėveliai vis dažniau mažiesiems nori išmaniųjų žaislų, tokių kaip „Coco“ robotukas. Vaikai patys gali lengvai užprogramuoti jo judėjimo sekas ir taip užmegzti pirmąją pažintį su programavimu. Be to, šis žaislas ugdo loginį mąstymą, erdvės suvokimą bei orientaciją. Ypač populiarus ir išmanusis robotas „Bubble“: spaudant mygtukų kombinacijas arba naudojant aplikaciją telefone, jis užprogramuojamas piešti“, – apie žaislus pasakoja L. Bazilius.

Visgi pašnekovas sako – tokios dovanos prieš Kalėdas itin norimos bei greit išperkamos, o per šventinį piką išauga ir elektroninės prekybos apimtys. Todėl kurjerių tarnybos gali kiek ilgiau užtrukti pristatydamos prekes.

„Internete užsakytas prekes pirkėjai įprastai gali saugiai atsiimti ir iš parduotuvės. Užsakius prekes iki 12 valandos, jas galima atsiimti tą pačią darbo dieną, o po 12 valandos – kitą darbo dieną. Savo ruožtu parduotuvėse atsakingai laikomės visų Vyriausybės nurodymų bei rekomendacijų. Be to, papildomai investavome ir į COVID–19 plitimo prevencijos priemones. Parduotuvių darbuotojus aprūpinome visomis būtinomis apsaugos priemonėmis“, – apie saugumą kalba L. Bazilius.

Taip pat bendrovė Vilniuje, „Ogmios mieste“ esančioje „Baby City/Toy City“ parduotuvėje, įdiegė „Click & Collect“ sprendimą, leidžiantį išduoti prekes be konsultanto įsitraukimo. Taip klientai gali atsiimti internetu užsisakytas siuntas be jokio tiesioginio kontakto su parduotuvės personalu.

„Todėl COVID-19 Kalėdų tikrai nepavogs. Mes pasirūpinsime, kad mažieji, kurie taip laukia švenčių, jas sutiktų laimingi, sveiki ir nustebti“, – pažada L. Bazilius.

Užsakymo nr.: PT_85981415