Iki šiol „EUROCASH1 VAULTS“ individualių seifų nuomos saugyklos veikė didžiuosiuose Lietuvos miestuose – Vilniuje ir Kaune.

Pasak „EUROCASH1“ direktoriaus Viliaus Makausko, naujoje, uostamiestyje įrengtoje, saugykloje bus įdiegti pažangūs apsaugos sprendimai bei išlaikytas paslaugų teikimo principas, kaip ir jau veikiančiose saugyklose.

„Esame išvystę paslaugą, kuri suteikia realią vertę klientams“, – komentuoja įmonės vadovas, akcentuodamas svarbiausius saugyklų privalumus – prieinamumą bet kuriuo metu, patogumą, aukštą apsaugos lygį ir privatumą.

EUROCASH1 VAULTS

„Individualaus norimo dydžio seifo nuomą galima užsisakyti tiesiog internetu. Tai – labai patogu vartotojui. Klientas, apsilankęs mūsų puslapyje saugyklos.lt, pasirenka seifą, užpildo reikiamus duomenis, apmoka užsakymą ir gali pradėti juo naudotis.

Klientas gali patekti į saugyklą bet kurią dieną bet kuriuo paros metu – visos šiuo metu jau veikiančios saugyklos ir sausio 1 dieną atversianti duris saugykla Klaipėdoje veiks 24/7 režimu“, – komentuoja įmonės vadovas.

Vilius Makauskas atidaro seifų saugyklą

Teikia aukščiausio lygio apsaugą neaukojant privatumo

Kuriant individualių seifų nuomos paslaugą atsižvelgta į svarbiausius klientų poreikius – pasiekiamumą, saugumą ir privatumą. Saugyklose įdiegtos pažangios apsaugos technologijos, o jų veikimą kiaurą parą nuotoliniu būdu prižiūri apsaugos specialistai.

Tokiu būdu užtikrinamas itin aukštas saugumo lygis, o klientai gali laisvai naudotis saugykla, nelydimi darbuotojų.

Norėdamas patekti į saugyklą, klientas privalo įveikti kelis etapus. Saugykla nuolat stebima vaizdo kameromis, tačiau pageidaujantys daugiau privatumo klientai gali pasinaudoti kliento kambariu. Tai – vienintelė saugyklos dalis, kurioje nėra stebėjimo kamerų, užtikrinamas visiškas privatumas.

EUROCASH1 VAULTS

Šioje patalpoje klientai gali išsiimti atsineštas vertybes prieš padedant jas į seifą arba pasiimant iš jo, nestebimi jas apžiūrėti.

Seifus renkasi ne tik brangenybėms laikyti

Dėl vienokių ar kitokių priežasčių saugyklose žmonės nusprendžia laikyti daugybę objektų, turinčių materialinę vertę, tačiau ne tik tai, į ką pirmiausia gali nusitaikyti vagys.

Individualių seifų paslauga aktuali ir žmonėms, saugantiems emocinę vertę turinčius daiktus, šeimos relikvijas, o tokių objektų galima atrasti kone kiekviename namų ūkyje.

Vagystė – ne vienintelė grėsmė, galinti ištikti, laikant vertę turinčius daiktus namuose. Smulkūs ar trapūs, lengvai sugadinami daiktai, pavyzdžiui, svarbūs dokumentai, vertybiniai popieriai, skaitmeninės laikmenos nesunkiai tampa aplinkybių aukomis. Juos gali negrįžtamai sugadinti netyčia kilęs gaisras, netgi paprasčiausios vaikų ar naminių gyvūnėlių išdaigos.

V. Makausko teigimu, individualaus seifo nuoma saugykloje tokiais atvejais tampa paprastu atsakymu į daugybę sudėtingų klausimų.

„Asmenys, nusprendę laikyti vertybes namuose, patiria padidintą riziką jų netekti, todėl gali jausti stresą, susierzinimą. Jei prarastas daiktas brangus ne tik materialiai, bet turi ir stiprią emocinę vertę – praradimas gali būti ypatingai skaudus, nes antro tokio daikto nenusipirksi.

EUROCASH1 VAULTS

Mūsų saugyklose naudojamos saugos priemonės reikalauja didelių investicijų, be to, namuose įrengti tokias apsaugos priemones, kokias mes naudojame, techniškai būtų ypatingai sudėtinga. Dėl šių priežasčių individualaus seifo nuoma tampa labai patraukliu sprendimu – vertingi daiktai laikomi saugiai bei yra greitai pasiekiami bet kuriuo metu.“

Atidarius naują saugyklą Klaipėdoje, Danės g. 15, savo vertybėmis tinkamai galės pasirūpinti dar daugiau žmonių. Nors saugykla pradės veikti tik nuo sausio mėnesio, seifus jau galima rezervuoti internetu, o atlikus rezervaciją iki gruodžio 15 d. paslaugai taikoma 30 proc. nuolaida.

„EUROCASH1“ ketina ir toliau plėsti modernių individualių seifų nuomos saugyklų tinklą. Šiuo metu jau vykdoma plėtra į kaimyninę Latviją, Rygą, kur klientai jau nuo kitų metų galės naudotis paslaugomis.

2000 m. įsteigta „EUROCASH1“ yra viena didžiausių apsaugos ir inkasavimo bendrovių Lietuvoje ir Latvijoje. Įmonė teikia privačių ir juridinių asmenų, jų turto elektroninę ir fizinę apsaugą, diegia išmanius apsaugos sprendimus gyvenamuosiuose ir administracinės paskirties objektuose, teikia individualių seifų nuomos paslaugą. Iš viso „EUROCASH1“ saugo daugiau kaip 10 tūkst. objektų. Šiuo metu Lietuvoje ir Latvijoje įdirbinta daugiau kaip 1300 darbuotojų.

Užsakymo nr.: PT_85962627