„EOLTAS“ tikslas - būti arčiau savo klientų. Prekes parduodame ne tik eiliniams vairuotojams, tačiau ir verslininkams, kuriems prekių pristatymo greitis yra itin aktualus. Ieškodami vietos naujajam prekybos centrui, stengėmės pataikyti į viduriuką, kad lokacija būtų patogi tiek eiliniams vairuotojams, tiek automobilių taisymo verslu besiverčiantiems ukmergiškiams. Verslininkams itin aktualu, kad klientų taisymui pristatomi automobiliai būtų sutaisomi operatyviai ir laiku, todėl visuomet stengsimės pasiūlyti patį greičiausią sprendimo būdą“, - argumentus, kodėl prekybos centrui parinkta būtent tokia vieta, dėstė UAB „EOLTAS“ mažmeninės prekybos padalinio vadovas Darius Sakalauskas.

Patogus aptarnavimas – ypatingas dėmesys klientui

Siekiant taupyti klientų laiką ir suteikti kuo patogesnį aptarnavimą, parduotuvėje bus taikoma dedikuoto aptarnavimo sistema. Autoverslo klientų užsakymais rūpinsis tam skirti „EOLTAS“ darbuotojai. Taip pat yra sukurta labai patogi ir informatyvią B2B prekių užsakymo platformą tiems verslo klientams, kurie prekes užsakinėja iš savo darbo vietos. Šios programos dėka mūsų klientai gali planuoti darbo laiką ir efektyviai organizuoti savo veiklos procesus, neišvykdami iš darbovietės. Ukmergiškiai, apsiperkantys www.eoltas.lt, nuo šiol taip pat galės taupyti laiką, nes užsakytas prekes galės atsiimti tiesiog naujajame prekybos centre ir nelaukti, kol siunta atkeliaus iki namų.

Naujojoje parduotuvėje klientai galės įsigyti ne tik automobilių atsarginių dalių

Nėra prekės vietoje – ne bėda

Naujajame „EOLTAS“ prekybos centre klientams bus siūloma 30000 skirtingų prekių. Tačiau tuo atveju, jei pirkėjai vietoje reikiamos prekės neras, „EOLTAS“ pasistengs, kad ji klientą pasiektų kuo greičiau. Trūkstamos prekės pristatymas iš centrinio „EOLTAS“ sandėlio neužtruks ilgiau nei 1 darbo dieną.

Ukmergės vairuotojų laukia itin gausus automobilių atsarginių detalių asortimentas

„Tiek verslo klientams, tiek bet kuriam automobilio vairuotojui taip pat yra įrengta ir virš 100 kv. m. savitarnos zona, kurioje gerai žinomų prekinių ženklų produktai: nuo valytuvų, lempučių, įrankių iki automobilio švaros priežiūros priemonių ir aksesuarų. Šis mūsų naujas prekybos centras puikiai atitinka mūsų strateginį požiūrį – VISKAS AUTOMOBILIUI“, - naujos parduotuvės privalumus vardino D. Sakalauskas.

„EOLTAS“ – viena didžiausių įmonių Lietuvoje, užsiimančių automobilių atsarginių dalių ir aksesuarų didmenine bei mažmenine prekyba. Šiuo metu Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje „EOLTAS“ tinklui priklauso daugiau kaip 40 prekybos centrų. Naujasis prekybos centras veiklą vykdo adresu Deltuvos g. 41A, šalia Ukmergės aplinkelio.

Užsakymo nr.: PT_85868289