Karantino metu namų patogumų poreikis auga

Dar paskelbus pirmąjį karantiną buvo stebimas išaugęs poreikis namų baldams. Pratindamiesi prie sėslesnio gyvenimo ritmo, daugelis nusprendė atsinaujinti ir namuose laiką leisti patogiau. Situacijai nesikeičiant, net ir tie, kurie galvojo, jog “pakentės”, skuba įsirengti namus taip, jog būtų patogu ir dirbti, ir ilsėtis. Atsiranda poreikis namuose įsirengti atskiras darbo ir poilsio zonas, o daugiau leisdami laiko namie, natūralu, jog daugelis imasi gražinti ir “patoginti” erdves. Namus norisi papuošti nauja išskirtine interjero detale, stilingai dalyvauti Zoom konferencijoje, o vakare su šeima susėsti jaukiai ir patogiai.

Pušku Pušku nuotr., Lietuvos dizaino klasteris

Tačiau susirūpinę tik dabar gali likti prie suskilusios geldos. Atnaujinti baldus planavusius turėtų neraminti porolono krizė bei jos pasekmės – minkštų baldų gamybos stabdymas, kainų šuolis. Užsienyje tai jau plačiai paplitusi tema, o Lietuvos vartotojus praėjusį mėnesį apie situaciją įspėjo arba vienas žinomas verslo portalas. Nauja sofa ar naujas minkštas krėslas į daugelį namų iki Kalėdų gali ir neatkeliauti.

Alternatyvos beieškant

Egzistuoja alternatyva – porolono krizės nepaliesti sėdmaišio tipo minkšti baldai. Lietuviški sėdmaišiai „Pušku pušku“ klientų namus pasiekia vos per 3 dienas nuo užsakymo. Vilioja ir tai, jog Pušku pušku neseniai praplėtė savo modelių asortimentą, jį papildė jaukiomis bei prabangiomis medžiagomis. Pastebima, jog daugelis naujų klientų įvertina sėdmaišių kokybę,patogumą, bei ilgaamžiškumą, ir juos rekomenduoja kitiems, kaip tradicinės svetainės sofos ar darbo krėslo alternatyvą.

Pušku Pušku nuotr.

Svetainės kambariui ar poilsio zonai tinkami sofos tipo sėdmaišiai: Sofa Tube, Sofa Seat, Sofa Lounge, ir Moog. Sofų modeliai savo išmatavimais prilygsta įprastai sofai (160cm ar 190cm), tačiau tai yra modernesnis sprendimas, kuris kartu lengvai telpa pro namų duris.

O tokia „Pušku pušku“ naujovė kaip „ZIP“ modelis neverčia rinktis tarp sofos ir atskirų fotelių – individualūs sėdmaišiai gali būti susegami užtrauktukais ir akimirksniu pavirsti jaukia sofa filmų vakarui.

Pušku Pušku nuotr.

Patentuoto dizaino sėdmaišis „Seat“ prisitaiko prie kūno formos ir lengvai pakeičia biuro kėdę patogiam darbui iš namų.

Visų sėdmaišių spalvą ar audinio faktūrą galima keisti pagal nuotaiką – „Pušku pušku“ siūlo eksperimentuoti su naujomis jaukiomis medžiagomis iš vilnos ir prabangaus veliūro, dirbtinio kailio. Taip pat paprastai galima keisti ir baldų išdėstymą namuose – sėdmaišius paprasta perstumdyti ar pernešti į kitą kambarį.

Pušku Pušku nuotr.

Tvarus vartojimas

Pušku pušku neatsilieka ir nuo pasaulyje sklindančių tvaraus vartojimo ir minimalizmo idėjų. Visi sėdmaišiai siuvami rankomis Lietuvoje iš kokybiškų audinių, kurie yra atsparūs trinčiai, šviesai, vandeniui, turi OEKO-TEX® Class1 sertifikatus. Taip pat medžiagos nedegios, hipoalerginės, tinkamos vaikams. Sėdmaišiai daugiafunkciniai – vienas sėdmaišis gali turėti kelias paskirtis: šaltuoju metų laiku aprengus šiltu ir jaukiu audiniu, tampa patogia sofa namuose, o šiltuoju metu laiku – pasirinkus saulei ir vandeniui atsparią medžiagą – leidžia mėgautis terasos malonumais. Nusidėvėjusį sėdmaišį lengva atnaujinti papildant granulėmis arba parenkant naują apvalkalą.

Pušku Pušku nuotr., Lietuvos dizaino klasteris

Kalėdoms bei jaukiems žiemos vakarams rinkitės tik stilingiausius rankų darbo sėdmaišius, kurie savo patogumu pranoksta tradicinius minkštus baldus. Nustebinkite artimuosius jaukia kalėdine dovana ir būkite tikri, kad juos ši pasieks laiku. „Pušku pušku“ kviečia apsidairyti www.puskuspusku.lt elektroninėje parduotuvėje, arba užsukti ir sėdmaišius išsibandyti parduotuvėje Vilniuje, adresu Sanavorių pr. 176.

Užsakymo nr.: PT_85751567