Išmanusis rašiklis, suteikiantis tikro rašymo patirtį

Ko gero, ištikimi „Note“ telefonų serijos naudotojai jau nebeįsivaizduoja šių telefonų be išmanaus rašiklio „S Pen“. Nuo 2011 m. tobulinamas rašiklis ir šiemet vartotojams leis naudotis naujomis funkcijomis. Be to, dėl sumažinto uždelsimo rašymas juo bus dar sklandesnis, lyg naudotumėtės tikru rašikliu. Tuo tarpu, atnaujinta gestų funkcija, su rašikliu nuotoliniu būdu leidžia atlikti dar daugiau veiksmų. Pavyzdžiui, pakeltas aukštyn ir iš karto nuleistas žemyn, išmanusis rašiklis vartotoją grąžins į pradinį telefono langą. Taip pat „S Pen“ galima naudoti ir kaip nuotolinio valdymo pultą, kuriuo galėsite perjunginėti skaidres per atstumą.

Dar viena funkcija, kuri padės įvairius darbus atlikti greičiau – „Samsung Notes“ programa. Ji taip pat sulaukė reikšmingų atnaujinimų. Vienas jų – vartotojui klausantis savo balso įrašo, išmanusis telefonas paryškins ranka rašytą tekstą, atsižvelgiant į garso takelį. Taip pat įrenginio naudotojas galės koreguoti „PDF“ dokumentus, juos pasirašinėti, paversti ranka rašytą tekstą į skaitmeninį.

Šioje aplikacijoje sukurtus užrašus galima išsaugoti gerai pažįstamose programose, tokiose, kaip „Word“ arba „PowerPoint“, taip pat sinchronizuoti telefone esančius dokumentus su kitais „Galaxy“ įrenginiais.

Samsung Galaxy Note 20

Biuras išmaniajame telefone

Dėl glaudaus „Samsung“ bei „Microsoft“ bendradarbiavimo, „Galaxy Note20“ serijos telefonais darbui vartotojai galės naudotis itin patogiai. Įrenginyje integruotos „Office Mobile“, „Outlook“ bei „OneDrive“ aplikacijos, todėl beveik viską, ką darome kompiuteriu, pavyks atlikti ir išmaniajame telefone.

Jau išėjote iš biuro ir atsiminėte, kad reikia pakoreguoti „Word“ ar „PowerPoint“ dokumentą? Atsidarykite jį naudojantis „OneDrive“, ir atlikite reikalingus pakeitimus su „S Pen“ rašikliu. Taip pat, dėl patobulintos „Link to Windows“ sąsajos, vartotojai gali susieti savo išmanųjį telefoną su kompiuteriu. Tai leis mobiliajame įrenginyje esančias nuotraukas bei kitų aplikacijų duomenis bet kada pasiekti iš „Windows 10“ operacinę sistemą turinčių kompiuterių.

Samsung Galaxy Note 20

Be to, itin galingam išmaniajam reikia nemažai energijos, tad ir naujieji „Note20“ serijos telefonai turi talpias baterijas („Note20“ – 4300 mAh, „Note20 Ultra 5G“ – 4500 mAh), kurios užtikrins, kad įrenginiu bus galima naudotis visą dieną. Visgi ryte, pamiršus pakrauti išmanųjį telefoną, visuomet galima pasikliauti greitojo įkrovimo funkcija, dėl kurios per pusvalandį galima įkrauti net 50 proc. baterijos.

Atlikite keletą veiksmų vienu metu – visai, kaip kompiuteryje

Tiems, kam svarbi kiekviena sekundė ir būtina vienu metu atlikti keletą svarbių veiksmų, pavyzdžiui, dalyvauti konferenciniame skambutyje ir dėlioti paskutinius akcentus svarbioje prezentacijoje, reikia telefono, kuris užtikrintų, kad veikiant daugiaprogramiu režimu, nenukentėtų greitis, o naudotis keliomis aplikacijomis vienu metu būtų patogu.

„Galaxy Note20“ įdiegtas greičiausias iki šiol „Samsung“ telefonuose esantis procesorius, taip pat jie pasižymi didele atminties talpa. Darbui telefono ieškančiam vartotojui pasitarnaus ir „Samsung DeX“ sistema. Paprastai tariant, tereikia įjungti laidą į kompiuterį, į telefoną ir kompiuterio ekrane matote viską, ką ir savo telefone.

Samsung Galaxy Note 20

Profesionalo verta kamera

Nors šis išmanusis telefonas lyginamas su kompiuteriu, tačiau jo kamera verta ir profesionalaus fotografo dėmesio. Išskirtinės kokybės nuotraukos bei vaizdo įrašai pasitarnaus tiek darbui, tiek laisvalaikiui, kai norėsite užfiksuoti to vertas akimirkas.

„Note20 Ultra“ turi 108 megapikselių plataus kampo galinę kamerą, taip pat 12 megapikselių itin plataus kampo bei teleobjektyvo kameras. Jomis galima užfiksuoti ryškiaspalves nuotraukas net ir esant prastam apšvietimui, ir priartinti vaizdą iki 50 kartų. Priekinė 10 megapikselių asmenukės kamera puikiai pasitarnaus ne tik fotografuojant, bet ir konferencinių skambučių metu.

Samsung Galaxy Note 20

„Note20 Ultra“ išmaniojo telefono galinė kamera filmuoti gali net 8K raiška. Profesionalus režimas leidžia naudotojui rankiniu būdu koreguoti kameros jautrumą, fokusavimą, diafragmą, sulieti antraplanį vaizdą. Filmuojant galima rinktis, kurie mikrofonai įrašinės balsą, o tai suteikia galimybę paryškinti kalbančių žmonių balsus. Visi šie privalumai ypač patiks vaizdo turinio kūrėjams.

Užsakymo nr.: PT_85254417