Naujas prekės ženklas augintinių poreikiams

Kaip teigia KIKA tinklo vadovė Lolita Bareikienė, naujojo prekės ženklo atsiradimas lentynose padės dar efektyviau patenkinti aukščiausios kokybės maisto šunims ir katėms ieškančių šeimininkų ir jų augintinių poreikius.

„Džiaugiamės ir didžiuojamės galėdami pasiūlyti šį Super premium šunų ir kačių pašarą OAK‘S FARM, pateikiantį specializuotus sprendimus kiekvienam unikaliam ir savitam augintiniui. Suprantame, kad mūsų klientams augintinis – šeimos narys, tad nuolat siekiame pateisinti augintinių ir jų šeimininkų poreikius siūlydami tai, kas geriausia. Būtent tokia yra naujoji begrūdė, supermaistu ir organiškais ingredientais papildyta OAK‘S FARM pašarų linija“, – teigia L. Bareikienė.

Oaks Farm

Visoms amžiaus grupėms pritaikytas asortimentas

OAK’S FARM produktų asortimentą sudaro sausi pašarai šunims ir katėms. Pašaras unikalus tuo, kad apima viso augintinio gyvenimo šėrimo programą. Mitybos programą mažiausiems šuniukiams reiktų pradėti nuo „Starter“ pozicijos, kurios speciali formulė sukurta maitinimui iškart po mamos pieno. Augantiems šuniukams pritaikytas specialus ‚Junior“ pašaras, kuris atitinka augančio organizmo poreikius. „Adult“ produktai skirti suaugusiems mažų ir visų veislių šunims, o „6+“ produktai rekomenduojami šunims nuo 6 metų amžiaus. Kačių produktų kategorijoje rasite „Kitten“ produktą augantiems kačiukams, „Sterilised Adult“ produktus sterilizuotoms suaugusioms katėms, „Sterilised 8+“ produktą sterilizuotoms katėms nuo 8 metų amžiaus bei įprastus „Adult Cat“ produktus suaugusioms katėms.

Oaks Farm

Inovatyvūs baltymų šaltiniai

Vienas didžiausių OAK’S FARM privalumų – įvairūs skoniai, kuriuos sukuria inovatyvūs baltymų šaltiniai. Taip pat visa produktų linija yra hipoalerginė – baltymų šaltiniai nesukelia alerginių reakcijų ir tinka jautrią virškinimo sistemą bei odą turintiems šunims ir katėms. Asortimente rasite produktų su lašiša, kurioje gausu Omega–3 riebalų rūgščių sveikai odai ir žvilgančiam kailiui puoselėti bei smegenų veiklai gerinti. Galite rinktis ir iš produktų su ėriena, kuri yra puikus cinko, turinčio įtakos daugeliui gyvybinių procesų, šaltinis. Lengvai virškinama mėsa tinka jautresniems gyvūnams, kuriems dažniau pasireiškia odos problemos ar virškinimo sistemos sutrikimai. Balta žuvis, kaip pagrindinis baltymų šaltinis, yra naudinga A ir D vitaminais, kurie labai svarbūs organizmo vystymuisi ir selenu, kuris organizme veikia kaip antioksidantas, stiprinantis imuninę sistemą.

Silkė pasižymi ypatingai dideliu ilgos grandinės Omega–3 riebalų rūgščių (EPA ir DHA) kiekiu bei yra vitamino D šaltinis, taip pat ji yra mažo kaloringumo, todėl puikiai tinka turintiems viršsvorio. Be to, silkė yra lengviausiai virškinama iš visų žuvų. Dalis produktų prie pagrindinio baltymų šaltinio dar yra papildyti ir visiška inovacija – kriliu! Tai mažas vėžiagyvis, savyje talpinantis ypač didelį kiekį Omega–3 riebalų rūgščių. Šios nepakeičiamos riebalų rūgštys yra keletą kartų geriau įsisavinamos būtent iš krilio nei iš kitų šaltinių. Taip pat krilio sudėtyje yra gausu natūralaus Cholino, kuris yra būtinas sveikam augintinio vystymuisi.

Oaks Farm

Naujovė – supermaistas

Pašaras itin vertingas dėl sudėtyje esančio supermaisto – žaliosios arbatos, medetkų, kokosų aliejaus, ispaninio šalavijo (chia) sėklų, acai ir goji uogų. Šie ingredientai savyje turi didelę maistinių medžiagų koncentraciją. Žalioji arbata, medetkos, acai ir goji uogos yra natūralūs antioksidantai, stiprinantys imuninę sistemą, apsaugantys organizmo ląsteles nuo žalingo aplinkos poveikio. Ispaninio šalavijo (chia) sėklos – ląstelienos šaltinis, gerinantis virškinamojo trakto darbą, greitinantis medžiagų apykaitą, tinkamas norintiems sumažinti kūno svorį. Kokosų aliejus pasižymi odos ir kailio būklę gerinančiomis, virškinimo procesą lengvinančiomis, antibakterinėmis ir antivirusinėmis savybėmis.

Sudėtyje – organiški ingredientai

Visų OAK‘S FARM produktų sudėtyje yra ypač naudingų, sertifikuotų organiškų ingredientų. Jie turi sertifikatus, užtikrinančius, kad ingredientų sudėtyje nėra sintetinių priedų, genetiškai modifikuotų organizmų (GMO), nėra užteršti jokiomis cheminėmis medžiagomis. Šių ingredientų auginimas, gamyba yra griežtai reglamentuoti ir kontroliuojami, siekiant užtikrinti ekologiškumą. Tai augintinio sveikatai palankūs ingredientai, taip pat priklausantys ir supermaisto kategorijai.

Oaks Farm

Tik begrūdžiai produktai

Siekiant užtikrinti nepriekaištingą virškinimo procesą, visi OAK’S FARM produktai sudėtyje neturi grūdų. Šie produktai yra lengviau virškinami, neapsunkina virškinamojo trakto. Pašarai be grūdų mažina alergijų tikimybę, o tai reiškia, kad nesukelia odos pleiskanojimo, niežulio, paraudimo bei kailio slinkimo. Be to, šeriant augintinį Grain Free kategorijos produktais, jis greičiau pajunta sotumo jausmą bei išlieka sotus ilgesnį laiko tarpą. Tai leidžia lengviau kontroliuoti bei palaikyti optimalų augintinio svorį.

Skubėkite įsigyti – naujasis OAK‘S FARM pašaras šunims ir katėms jau KIKA lentynose ir internetinėje KIKA parduotuvėje!

Užsakymo nr.: PT_85041135