Bendrovė ne tik kuria įvairią programinę įrangą klientams visame pasaulyje, tačiau padeda verslams įgyvendinti vadinamąją skaitmeninę transformaciją (angl. digital transformation), optimizuoti procesus ir pan.

„Dirbame su telekomunikacijų, finansinių technologijų, logistikos, mažmeninės prekybos sektoriais. Šiuo metu daug dėmesio skiriame ir machine learning projektams“, sako „TeleSofto“ įkūrėjas ir vadovas Algirdas Stonys.

Tarp bendrovės klientų tokie garsūs vardai kaip Black Stone Group, Orange, America Mobile, TNT. Šiuo metu „TeleSofto“ kurtą programinę įrangą naudoja 700 milijonų vartotojų visame pasaulyje.

„Mūsų tikslas – būtent iš Lietuvos kurti pačią geriausią programinę įrangą visame pasaulyje. Mes neslepiame ambicijos plėstis. Aš labai tikiuosi, kad iki 2025-ųjų metų mums pavyks pasiekti 2 milijardus vartotojų”, sako A. Stonys, ir priduria, patikimi technologijų partneriai - labai svarbu.

Algirdas Stonys, "Telesoftas" vadovas

„TeleSoftas“ istoriškai naudoja ir Lenovo įrangą, kurią tiekia valdomų IT ir Cloud paslaugų bendrovė BTT Cloud.

Bendrovės technologijų vadovas Vaidotas Rutkauskas atviras: šiais laikais visi kompiuteriai greiti ir galingi, tačiau labai svarbus gamintojo ir tiekėjo patikimumas.

Kadangi „TeleSofto“ veiklos spektras labai platus, įmonė dirba su big data, machine learning, labai svarbu, kad kompiuterius būtų galima lengvai konfigūruoti. Lenovo workstation modeliuose galima bet kada pridėti operatyviosios atminties (RAM), padidinti darbinio disko talpą, sukonfigūruoti taip, kad kompiuteris galėtų dirbti su ypatingai dideliais duomenų kiekiais, atlikti sudėtingus skaičiavimus.

„Mes naudojame Lenovo Thinkpad workstation. Jei turi savo klasikinę išvaizdą, kuri atrodo solidžiai, niekada neišeis iš mados, kiekvienam darbuotojui bus malonu ir patogu su dirbti tokiu kompiuteriu. Gera savybė – šių kompiuterių patvarumas: jie atlaiko keliones, stuktelėjimus darbo vietoje ir kitas fizines grėsmes, kurios dirbant kiekvieną dieną praktiškai neišvengiamos“, sako „TeleSofto“ technologijų vadovas V. Rutkauskas.

Vieno gamintojo techninė įranga labai palengvina didelio IT ūkio organizavimą, kadangi nekyla jokių įrangos sąsajos, integracijos problemų. Ar tai būtų monitorių, ekranų pajungimas, ar jungčių, kurios labai patvarios, klausimai. Lenovo workstation veikia tiek darbo vietoje, tiek keliaujant.

Lenovo nuotr.

„Prieš priimdami sprendimą mes išsibandėme įvairią įrangą, tačiau pasirinkome galingus Lenovo verslo klasės kompiuterius, vadinamuosius Workstation. Šis pasirinkimas mums padėjo optimizuoti savo IT ūkį. Kiekvienoje darbo vietoje mums labai lengva pajungti darbuotojams kompiuterius, susirinkimų kambariuose nėra problemų dėl suderinamumo: visur viskas pasijungia ir veikia. Už tai dėkui ir mūsų valdomų paslaugų tiekėjui BTT Cloud“, sako Vaidotas Rutkauskas.

Jei norite atsinaujinti savo techninę įrangą, palankiausiomis rinkoje sąlygomis įsigyti kokybiškų Lenovo verslo klasės kompiuterių, galite kreiptis į BTT Cloud.

Užsakymo nr.: PT_84316153