Naujasis momentinės loterijos bilietas „James Bond 007“ parduotuvėse pasirodė gegužės pradžioje. Ši loterija – smagus ir netikėtas siurprizas visiems bondiados, ir momentinės loterijos gerbėjams. „James Bond 007“ pristatanti loterijų organizatorė „Euloto“ tikisi, kad naujoji loterija jos žaidėjams suteiks galimybę pasijusti taip, lyg jie patys yra slaptieji agentai, Džeimso Bondo bičiuliai, mėginantys surasti momentinės loterijos bilietą su didžiausiu laimėjimu – 75 007 eurais.

Agento 007 gerbėjai naująją momentinę loteriją atpažins iš dizaino, papildytos klasikiniais bondiados elementais. Tai – ikoniškasis „James Bond 007“ simbolis. Loterijos biliete esantys žaidimai taip pat pažymėti tokiais elementais kaip deimantai, auksas ar spidometras. Su vienu loterijos bilietu žaidėjai galės išbandyti 3 pagrindinius bei 2 papildomus žaidimus ir iš viso laimėti net 17 prizų. Tai – ne šiaip laimėjimai, tai dideli ir stilingi laimėjimai, verti paties Džeimso Bondo ieškomų lobių.

O kad „James Bond 007“ loterija atneštų dar daugiau netikėtų nuotykių, gegužės 4-8 dienomis (imtinai) vyksta ir specialus konkursas, kuriame galima laimėti apyrankę su deimantu! Tai prizas, kuris patiktų net Džeimsui Bondui. Norintys dalyvauti šiame konkurse momentinės loterijos gerbėjai kviečiami apsilankyti PERLAS LOTERIJOS profilyje socialiniame tinkle „Facebook“ – čia, dalyvauti dienos konkurse ir kasdien laimėti po apyrankę. Detalios akcijos taisyklės pateikiamos čia.

„James Bond 007“ – viena iš „Euloto“ organizuojamų loterijų, kurios vykdomos bendradarbiaujant su puikiai žinomais prekės ženklais ir organizacijomis. Įmonė neseniai pristatė momentinės loterijos bilietą „Siek aukso!“, skirtą parodyti paramą „Parateam Lietuva“ komandai. Žaidėjai taip pat jau penkerius metus mėgaujasi kartu su krepšinio klubu „Žalgiris“ vykdoma loterija „Už Žalgirį!“.

Visos „Euloto“ loterijos kuriamos taip, kad padėtų žaidėjams mėgautis loterijos pramoga, kartu prisidedant prie paramos sportininkams, ar kaip šiuo atveju – lavinant vaizduotę ir pasijaučiant geriausiu pasaulyje slaptuoju agentu.

„James Bond 007“ momentinės loterijos bilieto kaina – 5 eurai.

„Euloto“ organizuojama momentinė loterija turi tarptautinę Džeimso Bondo prekės ženklo licenciją. James Bond™ ženklų autorių teisės 1962-2020 priklauso Danjaq, LLC and Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc.

Užsakymo nr.: PT_84192649