UAB „Makveža“, kuriai priklauso parduotuvės „MOKI VEŽI“, šiuo metu yra antras pagal dydį statybos, apdailos, sodo bei remonto prekių tinklas, teikiantis prekes patikimiems statytojams, namų meistrams ar sodo mylėtojams. Įmonės gebėjimas lanksčiai prisitaikyti prie kintančių vartotojų poreikių, operatyviai reaguoti pertvarkant parduotuvių formatus bei skiriant ypatingą dėmesį pirkėjų apsipirkimo patirčiai gerinti, tai keli iš įmonei išsiskirti leidusių ir sėkmę užtikrinusių veiksnių.

Mokiveži nuotr.

„Labai džiaugiamės ir didžiuojamės, kad mūsų įmonė skaičiuoja jau 20-us gyvavimo metus. Tai parodo, kad koncepcija – visuomet būti kuo arčiau pirkėjų, padėti jiems atlikti net ir įprasčiausius namų remonto darbus, pasiūlyti paprastai įgyvendinamus sprendimus, nepriklausomai nuo to ar jis meistras profesionalas, ar namų meistras, sodininkas ar gėlių mylėtojas pasiteisina.“ - teigė Gintautas Butkevičius, UAB „MAKVEŽA“ generalinis direktorius.

Artimiausios savaitės iki pat kovo vidurio prekybos tinkle – labai ypatingos tiek pačiam prekybos tinklui, tiek pirkėjams. Šiuo šventiniu laikotarpiu prekybos tinklas savo pirkėjams visoje Lietuvoje dovanoja nuolaidas bei specialius gimtadieninius pasiūlymus, iš viso jų net apie 20 tūkstančių.

Mokiveži nuotr.

„Šiais metais mus lydi ypatingas dvidešimtukas. 2020-aisiais metais, švęsdami 20-metį net 20-yje Lietuvos miestų įsikūrusiose „MOKI VEŽI“ parduotuvėse, tiesiog negalėjome išrinkti dar geresnės dovanos mūsų pirkėjams kaip 20 tūkstančių specialių pasiūlymų, pirkėjų pamėgtoms ir šiuo metu ypač aktualioms prekėms – įrankiams, grindims, durims, šviestuvams, plautuvėms, dažams, gėlėms, šiltnamiams ar daiginimui skirtoms priemonėms, visas net sunku išvardinti. Paruošėme ir staigmeną – ypatingai žemas kainas net 20-iai populiarių prekių. Tikimės, kad šis jubiliejus tik pradžia, ir skaičiuosime dar ne vieną sukaktį kartu su daugiau kaip 700 darbuotojų komanda bei klientais, kurių pasitikėjimą itin vertiname” – pasakojo „MOKI VEŽI“ marketingo vadovė Eglė Berteškaitė-Gružauskienė.

UAB „Makveža“, valdanti statybos, apdailos bei sodo prekių prekybos tinklą „MOKI VEŽI“, Lietuvoje veikia nuo 2000-ųjų.

Mokiveži nuotr.

2019-uosius įmonė užbaigė atidariusi dvi įspūdingo dydžio naujas parduotuves Kėdainiuose ir Mažeikiuose bei rekonstravusi 4 parduotuves Klaipėdoje, Alytuje, Utenoje, Šiauliuose. Planuojama ir tolesnė tinklo plėtra – netrukus duris atvers modernaus dizaino įspūdingo dydžio parduotuvė Vilniuje, Pilaitės mikrorajone. UAB “Makveža” apyvarta 2019-aisiais augo daugiau nei 10% lyginant su 2018-aisiais.

Užsakymo nr.: PT_83641015