Royal Fusion“ yra nepretenzingas ir tinka kone kiekvienuose namuose“, - teigia A. Jagelavičiūtė. Pati namų interjere pasirinkusi mėlynas sofas, stilistė šiai spalvai pirmenybę teikia dėl kelių priežasčių. Mėlyna nuo seno buvo laikoma karališka, aristokratų spalva, o ir dabar yra siejama su solidumu bei patikimumu. Interjere ši spalva yra itin lengvai derinama: puikiai papildo ryškias – raudoną, oranžinę ar šiemet ypač madingą garstyčių – spalvas; o vienspalviam interjerui suteikia ne per daug pretenzingą spalvinį akcentą. Taip pat, mėlyna – namuose sukuria jaukumo bei ramybės jausmą, nejučia traukia prisėsti ir pailsėti nuo dienos rūpesčių.

Agnė Jagelavičiūtė – Royal Fusion kolekcija

Kaip audinio idėją apibūdina pati autorė, „Royal Fusion“ yra laikui nepavaldus, amžinybę primenantis audinys. „Norėjau, kad šitas audinys būtų neapribotas laiko ir, kad nebūtų labai susijęs su mada“, - tikina autorė, aiškindama, kas slepiasi už akis traukiančio, tačiau neįmantraus ornamento. Nelygų, skilinėjantį, tačiau amžinybei visgi nepasiduodantį ledyno kraštą ir neaprėpiamą žvaigždyno labirintą primenantis raštas prikausto dėmesį, verčia susimąstyti, tačiau kartu – nėra itin reiklus.

A.Jagelavičiūtė tiki, jog „Royal Fusion“ tiktų bet kuriuose namuose. Ši kolekcija neturi itin tiksliai apibrėžtų stiliaus normų ir, pačios autorės nuomone, yra „fusion“ arba stilių samplaikos pavyzdys. Kolekcijos baldai pasižymi klasikinėmis formomis, tačiau dėl audinio dizaino tampa gerokai išraiškingesni, todėl puikiai atrodytų ir moderniame interjere.

Agnė Jagelavičiūtė – Royal Fusion kolekcija

„Gintaro baldams“ tai jau ne pirmas išskirtinis projektas – 2015-aisias Veronos tematika sukūręs savo išskirtinę sofą pristatė Aleksandras Pogrebnojus, su „Gintaro baldais“ bendradarbiavęs jau ne kartą. „Džiaugiamės galėdami lietuviams pasiūlyti dar daugiau išskirtinių, niekur nematytų baldų“ teigė „Gintaro baldų“ atstovė Agnė Zebitytė, pridurdama, jog pakviesti žinomus dizainerius bendriems projektams taip pažymint „Gintaro baldų“ gimtadienį tampa tradicija, kurią norėtųsi pratęsti ir ateityje.

Agnė Jagelavičiūtė – Royal Fusion kolekcija

Stilistės A. Jagelavičiūtės kurtas kolekcija yra itin riboto leidimo, tad norintys jį įsigyti, turėtų paskubėti. Kolekcija bus pristatoma išskirtiniame renginyje “Gintaro baldų“ salone, Vilniuje, Savanorių pr. 176, spalio 12 dieną nuo 11 valandos. Pristatymo metu klientus baldų dizaino klausimais konsultuos pati A. Jagelavičiūtė.

Užsakymo nr.: PT_82459255