„Grunge“ įvaizdis. Prie marškinėlių siauromis petnešėlėmis priderinkite sijoną aukštu liemeniu. Jei diena vėsi – užsimeskite laisvą ilgoką megztinį, kad sukurtumėte nerūpestingą įvaizdį. Kas tiktų prie šio derinio? Sportinio stiliaus batai arba lengvi „chelsea“ tipo aulinukai. Kuprinė prie tokio derinio užtvirtins nerūpestingumą.

Dryžiai. Klasikiniai dryžuoti marškinėliai – visada puikus pasirinkimas pradedant formuoti derinį. Tegu jie tampa tos dienos stiliaus pagrindu. Kasdienai prie dryžių puikiai tiks šviesūs džinsai. Jei nenorite eksperimentuoti su spalvomis, priderinkite neutralios spalvos sportinius batelius ir kuprinę. Rinkitės klasikines spalvas – juodą, baltą arba rudą, kreminę.

Džinsas. Aksesuarai gali labai pagyvinti kasdienį įvaizdį. O jei jie būtų džinsiniai? Įsivaizduokite: džinso detalėmis puošta kepuraitė su snapeliu ir džinsu aptraukti batai, tamsūs plėšyti šortai ir šviesus vyriško stiliaus bliuzonas. Ryški, pavyzdžiui, vyno ar raudonos spalvos kuprinė užbaigs šį „berniukišką“ įvaizdį.

Sportsman nuotr.

Kutai. Vasaros festivalius primins kimono tipo megztinis su kutais, dengiantis džinsus. Po megztiniu apsivilkite palaidinę siauromis petnešėlėmis, įsispirkite į sandalus ar kitus patogius batus. Laisvam įvaizdžiui idealiai tiks didelė, minkšta kuprinė. Spalvą galite derinti prie megztinio, ypač, jei jis raštuotas. Pasirinkite vieną spalvą ir atkartokite ją pasirinkdama tokios pačios spalvos vienspalvę kuprinę.

Trumpas megztinis. Kiekvieną vasarą merginų spintose karaliauja patrumpinti marškinėliai, o rudenį į spintas sukabinkite patrumpintus megztinius, kurie ypač dera su kelnėmis arba sijonais aukštu liemeniu. Rudeniškų spalvų (bordo, garstyčių, oranžinės) megztinis, priderinta plačiabrylė skrybėlė, per petį permesta kuprinė – ir jūs jau pasirengusi į paskaitą ar susitikimą.

Sportsman nuotr.

Oda. Vėsiuoju metų laiku į savo derinius įtraukiame ne tik kailio, velveto elementus, bet ir odą. Kai išgirstate kažką kalbat apie odinius drabužius, turbūt pirmiausia į galvą šauna daugelio pamėgta odinė striukė. Jei norite kažko neįprastesnio, įsigykite natūralios arba dirbtinės odos sijoną. Valiūkišką įvaizdį sukurs žaismingi marškinėliai ar lengvas megztinis. Kuprinę rinkitės su detalėmis ar piešiniais, kad išpildytumėte žaismingą stilių.

Sarafanas. Jei tikrai norite išsiskirti iš minios, ieškokite sarafano. Pakeitus tik marškinėlius į golfą ar lengvą megztuką turėsite vis kitą derinį. Sarafanas tikrai sutaupys laiko galvojant ryte, kuo apsivilkti. Kad išryškintumėte sarafaną, rinkitės kontrastingos spalvos viršutinę dalį. Smėlio ir juoda, pelenų rožinė ir pilka, tamsiai mėlyna ir balta – puikūs spalvų deriniai. Kuprinę rinkitės neutralios spalvos ir minimalistinio stiliaus, kad neužgožtų sarafano ir viršutinio drabužio spalvų derinio.

Sportsman nuotr.

Plisuota suknelė. Klostės gali atrodyti labai romantiškai, mergaitiškai, bet priderinus „grubesnius“ aksesuarus – žaismingai. Prie suknelės plisuotu sijonu derinkite diržą ir tokios pačios spalvos kuprinę. Tegu aksesuarai patraukia akį ir užbaigia derinį. Prie romantiškos suknelės aukitės grubesnio stiliaus batus – aulinukus ar „oksfordo“ tipo batus.

Tai tik keletas idėjų, kaip kuprinę paversti stilingu aksesuaru. Būkite kūrybiškos, juk kuprinės yra įvairių tipų, stilių – minimalistinės, puoštos detalėmis, raštuotos ar vienspalvės, struktūruotos ar minkštos. Verta savo spintoje turėti bent kelių tipų kuprines, kad galėtumėte sukurti skirtingus įvaizdžius pagal tos dienos nuotaiką.

Informacija paruošta sportsman.lt.

Užsakymo nr.: PT_82321293