Pramogos augintiniui ir visai šeimai

Pagrindinę šventės dieną – šeštadienį – lankytojų lauks gausybė pramogų ir staigmenų. Vyks žadą atimančių triukų su šunimis pasirodymas. Taip pat bus galima nemokamai pasikonsultuoti su veterinarijos specialistu ir gyvūnų kirpėju, išgraviruoti augintinio pakabuką. Šventės nepaliksite be dovanų: bus dalijami pašaro mėginukai, sukamas laimės ratas, kuris laimėtojams atneš KIKA ir „Vero Cafe“ įsteigtus prizus.

Vero Cafe ir KIKA nuotr.

Gardžias dovanas žada ir „Vero Cafe“ – dalyviai bus vaišinami išskirtine, naujai pristatoma rūšine kava iš Nikaragvos. Be to, pirmąją atidarymo savaitę į kavos namus su augintiniu užsukę svečiai gaus specialią nuolaidą kavai ir kavos gėrimams. Į naują erdvę užsukę svečiai „Vero Cafe“ galės ne tik išgerti mėgstamos kavos ir pasivaišinti desertu, bet ir įsigyti šviežiai skrudintos kavos namams bei pasistiprinti kavos namų virtuvėje kurtais ir pagamintais užkandžiais.

Kartu su laisvalaikio erdve atidaroma ir atsinaujinusi KIKA parduotuvė, kurioje siūlomas platus gyvūnų prekių asortimentas – nuo įvairioms rūšims ir veislėms skirtų pašarų, maisto papildų, skanėstų iki priežiūros priemonių bei aksesuarų. Parduotuvėje taip pat įsikūrusi ir gyvūnų kirpykla, kurioje paslaugūs specialistai išmaudys, stilingai apkirps jūsų šunį, katę ar triušį, atliks kitas higienos ir priežiūros procedūras, kol jūs ramiai vaikštinėsite po prekybos ir laisvalaikio centrą. Norintiems papuošti gyvūną siūlomos laikinos tatuiruotės ir „Swarovski“ kristalais paįvairintos šukuosenos.

Vero Cafe ir KIKA nuotr.

Be to, KIKA parduotuvėje veikia ir veterinarijos vaistinė, kurioje ne tik įsigysite vaistų augintiniui, bet ir gausite nemokamą profesionalią veterinarijos gydytojo konsultaciją. Netrukus duris atvers ir veterinarijos kabinetas – jame bus teikiama daugiau veterinarinių paslaugų gyvūnams: vakcinavimas, ženklinimas mikroschemomis, neinvazinis gydymas.

Įžvelgia gyvūnams draugiškų erdvių poreikį

„Visos „Vero Cafe“ kavinės, įsikūrusios ne prekybos centruose, Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Palangoje, Druskininkuose, Tauragėje ir Utenoje, yra draugiškos augintiniams, tačiau prekybos centro patalpose tokia erdvė yra pirmoji, – sako kavinių tinklo „Vero Cafe“ direktorė Laima Vėželienė. – Lietuvoje į prekybos centrą užsukti galima tik su nedideliu, 3–4 kilogramų gyvūnu, todėl nepaprastai džiugu, kad nuo šiol bus laukiami visi augintiniai. Mūsų kavos namuose laukiamas kiekvienas – norintis netrukdomai dirbti, paskaityti knygą ar ieškantis, kur paskirti susitikimą verslo partneriui. Dabar kiekviename gyvenimo etape jus lydėti galės ir mylimas augintinis.“

Vero Cafe ir KIKA nuotr.

L. Vėželienei pritaria ir KIKA tinklo vadovė Lolita Bareikienė, kurios teigimu, drauge su augintiniu praleistas laikas svarbus tiek gyvūnui, tiek jo šeimininkui.

„Šiuo metu KIKA valdo 124 gyvūnų prekių parduotuvių tinklą Lietuvoje ir Estijoje. KIKA ne tik prekiauja gyvūnų priežiūros prekėmis bei teikia konsultacijas apie gyvūnų priežiūrą ir poreikius, čia atsakingų šeimininkų laukia ir beglobiai gyvūnai. Visuomet stengiamės pabrėžti, kad augintinio nepakanka pašerti ar išvesti į lauką – jam reikia dėmesio ir meilės. Norime paskatinti net ir labai skubančius miestiečius praleisti daugiau laiko su augintiniais, todėl kviečiame užsukti į gyvūnams draugiškas erdves“, – sako L. Bareikienė.

Unikalioje erdvėje siūloma ir naujovė Lietuvoje – specialiai įrengti nameliai, kuriuose galima nemokamai palikti gyvūną, jei turite reikalų prekybos ir laisvalaikio centre. Kol spręsite neatidėliotinus klausimus ar lankysitės parduotuvėje, augintinis galės pailsėti ir atsigaivinti.

Vero Cafe ir KIKA nuotr.

Suteiks antrą galimybę beglobiams

Projekto „Laikini namai“ stotelė taip pat įsikurs atsinaujinusioje KIKA parduotuvėje, kur mylinčių šeimininkų lauks beglobiai šunys ir katės. Iš globos įstaigų atkeliavusiems keturkojams suteikiama veterinarijos gydytojo priežiūra, atliekamos būtiniausios procedūros, po kurių gyvūnai kartu su nemokamu pirmuoju kraiteliu dovanojami atsakingiems ir neabejingiems šeimininkams.

KIKA ir VERO CAFE atstovai ragina šį savaitgalį atvykti į atidarymo šventę, pasivaišinti užkandžiais bei kava. O galbūt namo grįžti su nauju šeimos nariu, jei esate tvirtai apsisprendę įsiglobinti.

Užsakymo nr.: PT_82281343